Khabar Angin Perpindahan Pemain Liga M

CG Sponsors




TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,454
Reaction score
11,363
Points
2,376
Semua anak jati bos...nak singgah tomyam dekat larkin pon ada katanya...

Patut kita nak rasa tomyam pure selatan thai tue...xdpt bangkok glass...masuk kelab pertengahan pon ok

Janji liga Thai yang 1st league...:cool:
Bila bab ni ramai yang akan stay main kat Liga M je
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,078
Reaction score
201
Points
38
Bukan kata duduk gelang patah tak bagus..memang dah serba lengkap cuma kekal aura anak jati sampai pencen laa...

Kurang2 dapat 1-2 season kat luar dalam biodate umor 40 adalah kelab2 luar malaysia nie.. :cool:

Bila bab ni ramai yang akan stay main kat Liga M je
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,405
Reaction score
1,928
Points
206
EXgpZvMUcAEmOQs.jpg


Zafuan Azman sahkan tinggalkan kelab Thai League 3, Angthong FC.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,454
Reaction score
11,363
Points
2,376
ntahlah jang.
kelab thailand sekarang tengah lepaskan pemain2 import disebabkan covid19.
Kata nya pasukan Liga M berminat dengan pemain Liga Siam
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
34,405
Reaction score
1,928
Points
206
Kata nya pasukan Liga M berminat dengan pemain Liga Siam
defender buriram mamat venezuela tu macam best je kalau dapat kat team liga M.
goalscoring defender.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,454
Reaction score
11,363
Points
2,376
defender buriram mamat venezuela tu macam best je kalau dapat kat team liga M.
goalscoring defender.
Macam Goulon Pahang punya la ni
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,078
Reaction score
201
Points
38
Dari buriram nie kalo team MALAYSIA yg offer dari selangor pahang atau kedah mungkin dier layan..

Yg masalah hubungi mamat venezuela nie sarawak united, ukm fc, atau kelantan, agak2 berkenan tak dier bos? :p

defender buriram mamat venezuela tu macam best je kalau dapat kat team liga M.
goalscoring defender.
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,078
Reaction score
201
Points
38
Mcm tue jek laa taktikal pablo dollah. Bek raksasa striker org besi. yg tengah pakai kecik molek azih ngan tocang...

Pakai laa yg tgh tue TINGGI sket. ada karisma mcm mubin mokhtar ker...Ahmad Shaharuddin Rosdi ker... :LOL:

Macam Goulon Pahang punya la ni
 
Sponsored Post
Top
Log in Register