BTC USD 50,264.1 Gold USD 1,785.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Key chain watch - anda tentukan design

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
1,944
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
Selamat Datang

Ke


ZNI Collections

Salam hormat,

ZNI Collections menawarkan satu lagi produk baru yang berteraskan kepada designing art pada gadget2 serta fesyen terkini

Tahukah anda apa itu Key Chain Watch?

Di sini saya menawarkan kepada anda gadget terkini iaitu Key Chain Watch dan anda sendiri boleh tentukan design yang anda inginkan

templatejam.jpg


Creating your own custom products is easy now.

  • Silver-tone high quality watch.
  • The key chain watch casing measures approx. 1 1/2" in diameter
  • Stainless steel back
  • Miyota watch movement made by Citizen.
  • The battery for the key chain watch is included.

BAGAIMANA CARA2 UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN :

1. PM/EMAIL saya beserta design yg anda ingin kan sama ada gambar anda sendiri,pemandangan,design rekaan anda sendiri atau apa sahaja design yang anda cipta

2. Saya akan tunjukkan pada anda design yang telah di letakkan pada Keychain watch

3. Jika anda berpuas hati,boleh terus membuat pembayaran

4. Barang akan tiba di rumah anda 9-10 hari selepas pembayaran dibuat.Pencetakan yang dilakukan pada Keychain Watch adalah berkualiti tinggi dan kekal lama

5. Keychain watch ini diimport dari luar negara

6.Tiada Kos penghantaran.PERCUMA

7. Keychain Watch ini berharga - RM45

Jangan lepas kan peluang ini. Dapatkan satu untuk dihadiahkan kepada insan yang tersayang atau sebagai tanda kenang-kenangan

Ayuh,buat tempahan segera dan jadikan keychain watch ini sebagai tanda kenangan anda buat insan tersayang

Untuk pertanyaan lanjut, sila PM/Email/SMS

EMAIL - [email protected]

SMS - 019-5933518

Y!M - [email protected]

Sekian,

cry2nite
(ZNI COLLECTIONS PRO DESIGN)
[email protected]
 
Last edited:
Sponsored Post

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
1,944
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
Mari kita mulakan design sekarang!!
 

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
1,944
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
Harga still bole Nego...
 

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
1,944
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
Jom kakak2,makcik2,abang2....

Dapatkan satu keychain watch yg menarik ni..

bila lagi nak tgk gbr sendiri dalam jam..

xde kat luar tu bang...

harga ley nego..
 

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
1,944
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
xde sape ke yg berminat?

Bukan senang nak jumpa kat malaysia..
 

cry2nite

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
1,944
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,944
Reaction score
369
Points
41
jom tengok ni pulak....best2..

nikelebroncompleted.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register