Keuntungan 100%

CG Sponsors




kay88

Freshie
Joined
Oct 6, 2008
Messages
5
Reaction score
0
Points
3
Asalamualaikum semua,
Saya baru jer terjumpa satu syarikat yang beri kita keuntungan 100%
ada macam-macam produk kilang syarikat tu keluarkan...
kopi 3in1, kopi 'o' 2in1, lemon slim tea, balm panas, shampoo rambut dan mandian, coklat malt da lain-lain...
saya dah pegi pun ke kilang tempat keluarkan benda2 ni..
kita beli dari kilang dapat 50% diskaun dan kita jual dapat 100% profit..
sapa-sapa yang berminat nak try produk ni...semuanya kita guna hari2....
selalunya kopi, teh dan milo yg kita makan dan minum adalah sebagai perisa....
tapi produk ni ada campuran herba tradisional macam cekor, bijan dan lain2...semuanya untuk kebaikan kita..
sapa yang biasa guna dan makan herba2 tradisional dan ulaman pasti tahu khasiat dan kegunaanya...
saya baru jer mula dalam sebulan dah rasa perubahan macam senang tidor malam, buang angin dalam badan, relax dan kenyang...
dah ler harganya murah...
sapa2 yang berminat nak tau lanjut dan nak try boleh lawat blog saya di kopicekur.blogspot.com
atau boleh PM saya di nobor 0177353671..
penghantaran adalah percuma
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
macam best saja...
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
mmg best jer...
bagitau la lebih details lagi ni...
 

1305

Super Active Member
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
130
Points
73
erkkk....newbies...

masuk nak promote barang ker???

tak caya la.. bak sini sample...



:">
 

azrine

Legendary Member
Joined
Jul 22, 2008
Messages
14,535
Reaction score
560
Points
166
erkkk....newbies...

masuk nak promote barang ker???

tak caya la.. bak sini sample...



:">
la..

biaq pi ler kawan tu nak berniaga..pasai apa buat lagu tu..

dah kat sini pon namanya Business Forum..

kalu nak pecaya..ke tak pecaya ker..kita sepatutnya bagi dorongan beb..

cam ler hang tuh dah lama sangat kat sini..

kalu nak..nomo phone dia ada kat situ..call jer..

buat tuan tanah..carry on..rezeki kat bumi Allah SWT nie melimpah ruah..tu..dah ada 3 org berminat..call depa tu..market tu if you are serious..

tak gitu eboss...:D

:)cgrock
 

mydreamerz

Active Member
Joined
Jul 16, 2007
Messages
1,791
Reaction score
1
Points
25
erkkk....newbies...

masuk nak promote barang ker???

tak caya la.. bak sini sample...



:">

takkan pos baru 335 nak sound newbies plak bro...
tak semestinya newbies scam..
camner nak maju ni...:mad:
 

infosinar

Active+ Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
3,723
Reaction score
4
Points
35
newbies offer jual barang kira ok la..
tp newbies offer loan bahaya beb..
kpd TT,teruskan biz tu..cabaran sntiasa akan dhadapi..
smple pic produk ada tak???
kasi tunjuk la kt sini..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register