Kete hybrid mampu milik ape yg bagus?

CG Sponsors




momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,844
Reaction score
321
Points
141
Assalamualaikum..

Dlm by2k kete hybrid H aku survey civic FB hybrid ni cam murah...value for money...

Tp long term x pasti camne...dgr cite honda x discontinued civic hybrid ni..
 
Last edited:
Sponsored Post

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,411
Reaction score
239
Points
133
nak best ko ambek BMW i8..meleleh aku cakap kau...
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
22,751
Reaction score
2,697
Points
191
BMW 330e..

the best fuel efficiency for hybrid..

tapi ni PHEV..
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,307
Reaction score
387
Points
136
aku dah buka thread pasal hybrid honda..rata2 tak rekemen honda punya hybrid..
tapi membe aku baru angkat insight tahun 2012 untuk ulang alik keje harga 30k++,
baru 3bulan die pakai ni ok je tak pernah breakdown atau ada masalah..in future taktaula kan..bateri kong ke ape..
 

momoque

Legendary Member
Joined
Dec 26, 2011
Messages
10,844
Reaction score
321
Points
141
aku dah buka thread pasal hybrid honda..rata2 tak rekemen honda punya hybrid..
tapi membe aku baru angkat insight tahun 2012 untuk ulang alik keje harga 30k++,
baru 3bulan die pakai ni ok je tak pernah breakdown atau ada masalah..in future taktaula kan..bateri kong ke ape..
Adik & member aku gune jazz hybrid cbu n ckd

So far so good..

Pakcik aku yg gune insight pun ok pakai..mmg dia travel 1 mesia gune insight..

Tp civic hybrid x tau
 

izatoo

Fun Poster
Joined
Mar 24, 2008
Messages
578
Reaction score
70
Points
30

namkin

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,369
Reaction score
57
Points
30
Geng2 CAM club audi malaysia ckp audi a6 hybrid ni sparepart bole ninggal oooo..
cube senaraikan ape yg mahal tu bro..

nak jgk tahu...klo tukar bateri je rm50k naya laa...hahahaha..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register