Ketagihan Melayari Internet??Bgaimana nk kurangkan??

CG Sponsors




mydesk

Active+ Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
4,997
Reaction score
15
Points
25
Layan aje sampai puas. Lama2 boring dah nak layan internet... :D
 
Sponsored Post

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,939
Reaction score
128
Points
33
try gne prepaid..preapaid habis takleh surf ag...
 

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,809
Reaction score
113
Points
73
CG antara sebab aku ketagih nak online.. :p
 

meloveyou

Active Member
Joined
Sep 11, 2008
Messages
1,836
Reaction score
40
Points
30
yup hehe..layan cg sampai lebam biji mata ;p
 

mirz_ex01

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2010
Messages
124
Reaction score
0
Points
10
mesti ramai yang x tido malam asyik berforum dan berchatting...kalau gi kerja pun tambah2 ade wireless kat ofis... layan intnet gak...balik umah sambung layan intnet juga... kerja pejabat xsiap2... aku cerita nie pasal aku kene virus intnet la nie...xlengkap kalau sehari xonline...:(:)((
Timbulkan rasa malas untuk surf internet dalam diri...jangan berhenti dengan secara mendadak, slow2 kita kurangkan masa surf internet...kalau boleh aturkan masa untuk kita on9 dan melakukan kerja2 lain, sebab kalau dah sampai tahap ketagih nie...nayer.. bleh bawa kemudaratan plak nanti..:)
 

metaltraders

Active Member
Joined
Feb 21, 2013
Messages
1,729
Reaction score
82
Points
30
Baru je malam ni aku uninstall facebook. Harap2 kehidupan lepas ni lebih bermakna.
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,325
Reaction score
401
Points
91
disable akaun media social, tetap berapa jam blh online sehari
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
7,730
Reaction score
394
Points
81
Pi msk gua settle hahaha
 

thetu5

Active Member
Joined
Nov 25, 2007
Messages
1,660
Reaction score
31
Points
30
org biz buat duit guna internet..korang buang msa dgn tnet..

bukan slh tnet..slah diri
 
Sponsored Post
Top
Log in Register