To Sell ketagih merokok??rungsing??

CG Sponsors




haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
Gaya Hidup Sihat Secara Semulajadi


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada Tuan/Puan yang dihormati.Saya amat berharap Tuan/Puan dapat meluangkan sedikit masa untuk membaca lampiran ini sebagai suatu Pengenalan kepada Oze Marketting Sdn Bhd.

Oze Marketting Sdn Bhd.
adalah sebuah syarikat yang memasarkan produk-produk pemakanan kesihatan dan kebersihan diri berasaskan sistem perubatan Ayurveda 100% herba semulajadi.

Oze Marketing Sdn. Bhd. ditubuhkan pada tahun 1997 dan merupakan syarikat yang stabil dan kukuh di Malaysia & kesemua produk-produk kami diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA.Oze Marketting Sdn.Bhd. juga bukanlah syarikat yang berasaskan konsep MLM.

Kami memerlukan ramai pengedar untuk menampung kehendak pengguna-pengguna yang semakin ramai dan juga ia semakin mendapat sambutan hangat dan Laris Dipasaran.

Dengan keberkesanan dan kehebatan produk kami,Kami amat mengalu-alukan butik-butik,salon-salon kecantikan dan juga individu perseorangan untuk berganding bahu dengan syarikat kami untuk mengedarkan produk-produk dari syarikat Oze Marketing Sdn.Bhd.

Kami menawarkan keuntungan dan strategi pemasaran yang berkesan untuk membantu pengedar-pengedar dan juga stokis-stokis meningkatkan jualan dan mengaut keuntungan.


Keistimewaan:-


1.Tiada dikenakan bayaran keahlian
2.Keuntungan sehingga 20%-30%
3.Ganjaran bulanan-mengikut jualan

Strategi Pemasaran:

1.Pengiklanan jingle dan talk show(bual bicara)radio di seluruh Malaysia.
2.Pengiklanan media TV-Tv3(sepanjang tahun)
3.Pengiklanan internet-laman-laman web terpilih,blog-blog.
4.Pengiklanan dimedia cetak(Majalah-majalah,surat khabar dan pengedaran risalah produk-produk beserta senarai pengedar-pengedar di seluruh Malaysia)

Produk-produk yang dihasilkan:-


1.MEMO PLUS GOLD

-Tonik bagi Minda serta membantu meningkatkan daya ingatan.
2.PANKAJA KASTHURI

-Melegakan batuk/sakit tekak/mengurangkan kahak.
3.TRIMCAP

-Mengurangkan berat badan
4.ARTHRID

-Melegakan sakit otot dan sendi-sendi
5.SABUN HERBA KASTHURI

-Untuk kulit bermasalah
6.COGENT db
-Menstabilkan kandungan gula dalam darah.

Untuk maklumat lanjut sila hubungi Pegawai Pemasaran Oze Marketting Sdn.Bhd. Pn.Norlina Mohd di talian 019-2607660.

Sesiapa yg ingin mencuba produk2 diatas...sila hubungi nombor yg tertera!!Pn.Norlina 0192607660
 
Last edited:
Sponsored Post
E

En.Hafiz

Guest
Bagus la kalo boleh hilangkan ketagihan org merokok, saya dulu merokok gak, tapi berhenti tanpa guna product2 la, otak ada, sendiri pikir, boleh la berenti. kalo susah nak pikir, product2 ni la main peranan kot.
ada sikit sebab utk diorang berhenti. Bagi perokok tegar kat luar tu, berhenti la merokok, ingat anak2/bini2/ayah/mak/kawan2/orang sekeliling..
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
Bagus la kalo boleh hilangkan ketagihan org merokok, saya dulu merokok gak, tapi berhenti tanpa guna product2 la, otak ada, sendiri pikir, boleh la berenti. kalo susah nak pikir, product2 ni la main peranan kot.
ada sikit sebab utk diorang berhenti. Bagi perokok tegar kat luar tu, berhenti la merokok, ingat anak2/bini2/ayah/mak/kawan2/orang sekeliling..
wokeh bro...u rock :)paid:)paid
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
untuk ketagih rokok 2 produk mne bro??
tu ler pasal...dua kali aku baca tak jumpa pun produk rokok tu...la ni aku dah rasa nak pi isap rokok dah

~X(~X(~X(
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Bagus la kalo boleh hilangkan ketagihan org merokok, saya dulu merokok gak, tapi berhenti tanpa guna product2 la, otak ada, sendiri pikir, boleh la berenti. kalo susah nak pikir, product2 ni la main peranan kot.
ada sikit sebab utk diorang berhenti. Bagi perokok tegar kat luar tu, berhenti la merokok, ingat anak2/bini2/ayah/mak/kawan2/orang sekeliling..
aboi mentang2 ler dah berenti...bukan semua orang leh main berenti macam tu saja...so kena ler carik juga apa2 produk yang mungkin boleh membantu...kalau nak kira ada otak sendiri fikir tak yah ler makan apa-apa vitamin makan saja semua pucuk daun warisan melayu tu...tak yah carik ubat2 apa pun...
 

Gila Komik

Banned
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
aboi mentang2 ler dah berenti...bukan semua orang leh main berenti macam tu saja...so kena ler carik juga apa2 produk yang mungkin boleh membantu...kalau nak kira ada otak sendiri fikir tak yah ler makan apa-apa vitamin makan saja semua pucuk daun warisan melayu tu...tak yah carik ubat2 apa pun...
dier kebal kot :)):))

tuan tanah tgh nak upload pic dier kot...lama bonar menghilang :-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register