Keta Tarik nak Let go sblm masuk tender(Lelong)Murah!!!!(update 1st Page)

CG Sponsors




hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
-thread closed-
 
Last edited:
Sponsored Post

SOUL86F

Legendary Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
Salam...aku just nk offer kt wrga CG sape nak amik keta pd hrga murah..keta ni sume keta tarik,tp bank(bank rakyat) nak letgo sblm masuk tender(lelong)..klu dah kena lelong hrga dah up sket n kena bid..ini senarai keta yg nak d'letgo segera:

Toyota Camry(2004) RM40k

Toyota Harrier(2005) RM64K

Toyota Alphard(2007) RM72k

Honda 1.7 vtec (2005/06) RM45k
(honda ni akn masuk tender Rabu ni..sape yg minat bole letak depo 2k..tp kena cpt sblm Rabu)

Loan akn d'uruskan oleh kwn aku yg keje kt bank tu..Lokasi kereta kat Bt.Caves/Gombak..:)cgrock

Sape2 yg minat bole sms/call 0132690245
honda vtec tu brapa thn leh loan..brapa bulan2??:D:D
 

smate

Active+ Member
Joined
Apr 21, 2007
Messages
4,795
Reaction score
19
Points
25
cam best jer honda vtec tue
 

Saniboy

Fun Poster
Joined
Sep 9, 2007
Messages
183
Reaction score
0
Points
10
Salam...aku just nk offer kt wrga CG sape nak amik keta pd hrga murah..keta ni sume keta tarik,tp bank(bank rakyat) nak letgo sblm masuk tender(lelong)..klu dah kena lelong hrga dah up sket n kena bid..ini senarai keta yg nak d'letgo segera:

Toyota Camry(2004) RM40k

Toyota Harrier(2005) RM64K

Toyota Alphard(2007) RM72k

Honda 1.7 vtec (2005/06) RM45k
(honda ni akn masuk tender Rabu ni..sape yg minat bole letak depo 2k..tp kena cpt sblm Rabu)

Loan akn d'uruskan oleh kwn aku yg keje kt bank tu..Lokasi kereta kat Bt.Caves/Gombak..:)cgrock

Sape2 yg minat bole sms/call 0132690245
Salam bang. . .
Toyota Harrier kalau buat 100% loan boleh ker?
 

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
honda vtec tu brapa thn leh loan..brapa bulan2??:D:D
psl loan tu aku x brp pasti..kita bole jmpa kwn aku tu..dia yg suruh aku cari sape2 yg nak ni..loan bole cite kat sana..:D
 

mim_enterprise08

Active Member
Joined
Jun 6, 2008
Messages
1,185
Reaction score
2
Points
25
sentra 2003 (full spec) 1.5 SE

sape nk sentra 2nd hand aku ade.taun 2003.still good condition.minyak pade aku saving gak sebb aku punyer kete,jadi aku taula...

nak tempah t-shirt pun ble.just email kat aku jer designnyer.. [email protected]
 

fordLASER

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
mana tuan tanah nie.... loan bank mana?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register