Kesihatan: perubatan secara batin di shah alam, sapa tau

CG Sponsors




questcom

Fun Poster
Joined
Aug 24, 2008
Messages
224
Reaction score
0
Points
15
salam semua, mm aku tak tau nak post thread, pasal kesihatan kat mana sbb tak ada langsung forum kesihatan,
mmm aku nak tanya, ada sapa2 tau dak, kat mana nak cari, seorang pengamal perubatan tradisional bernama en man kat shah alam.
dia buat macam2 perubatan tradsional, terutama breast cancer, sapa kena breast cancer dia turih ngan pisau , then dia bawak keluar ketulan tu , dia buat pembedahan batin, pesakit tak rasa sakit, tapi sedar dah boleh nampak dia tengah buang ketulan tu.
pesakit dia dari mat salleh hingga la ke orng kita , dari pagi jam 6 pagi dah ada orng p beratur ambik no.
ada sapa2 tau dak contact no dan alamat terbaru en man ni. urgent. tq. pusat rawatan dia apa nama pun aku tak tau, informer aku yng pernah berubat kat dia hanya ingat nama dia saja en man, sbb dah lama dia baik dari breast cancer, dia p check mamogram tak ada apa dah.
 
Last edited:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
salam semua, mm aku tak tau nak post thread, pasal kesihatan kat mana sbb tak ada langsung forum kesihatan,
mmm aku nak tanya, ada sapa2 tau dak, kat mana nak cari, seorang pengamal perubatan tradisional bernama en man kat shah alam.
dia buat macam2 perubatan tradsional, terutama breast cancer, sapa kena breast cancer dia turih ngan pisau , then dia bawak keluar ketulan tu , dia buat pembedahan batin, pesakit tak rasa sakit, tapi sedar dah boleh nampak dia tengah buang ketulan tu.
pesakit dia dari mat salleh hingga la ke orng kita , dari pagi jam 6 pagi dah ada orng p beratur ambik no.
ada sapa2 tau dak contact no dan alamat terbaru en man ni. urgent. tq. pusat rawatan dia apa nama pun aku tak tau, informer aku yng pernah berubat kat dia hanya ingat nama dia saja en man, sbb dah lama dia baik dari breast cancer, dia p check mamogram tak ada apa dah.
calling calling warga CG Shah Alam meh tolong sahabat kita nie...
 

questcom

Fun Poster
Joined
Aug 24, 2008
Messages
224
Reaction score
0
Points
15
calling2

mm calling, ada sorang tau maihero, tak sempat nak tanya maihero dlm mv contact no orng ni.
sapa2 tau sila kasi contact no , and lokasi orng ni kat mana .
dia buat perubatan secara batin, macam2 penyakit.
 

questcom

Fun Poster
Joined
Aug 24, 2008
Messages
224
Reaction score
0
Points
15
calling2

jenuh la aku nak upkan thread ni sampai la jumpa contact no org ni..
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
salam semua, mm aku tak tau nak post thread, pasal kesihatan kat mana sbb tak ada langsung forum kesihatan,
mmm aku nak tanya, ada sapa2 tau dak, kat mana nak cari, seorang pengamal perubatan tradisional bernama en man kat shah alam.
dia buat macam2 perubatan tradsional, terutama breast cancer, sapa kena breast cancer dia turih ngan pisau , then dia bawak keluar ketulan tu , dia buat pembedahan batin, pesakit tak rasa sakit, tapi sedar dah boleh nampak dia tengah buang ketulan tu.
pesakit dia dari mat salleh hingga la ke orng kita , dari pagi jam 6 pagi dah ada orng p beratur ambik no.
ada sapa2 tau dak contact no dan alamat terbaru en man ni. urgent. tq. pusat rawatan dia apa nama pun aku tak tau, informer aku yng pernah berubat kat dia hanya ingat nama dia saja en man, sbb dah lama dia baik dari breast cancer, dia p check mamogram tak ada apa dah.
up sikit..#:-S
 

myeasymoney

Fun Poster
Joined
Mar 2, 2007
Messages
247
Reaction score
2
Points
15
ayuh warga shah alam... tak kan tak ada yang tahu kut...

kalau ada, aku nak juga bawa anak berubat ( Thalasemia ), kalau boleh...
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
aku memang dok shah alam tapi tak pernah lak dengar citer nih, klu dah siap mat saleh pun g berubat ni dah kira tahap glamer gaban pengamal perubatan nih...aku cuber tanya member2 aku klu ada yang tahu...
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
metaaura, gambate, myeasymoney, abbas, rafina_80
tuan gambate tak tau eh???

dasat tu toreh ngan pisau tak rase pape2 tak letak bius eh? nnt kalo da ade sape tau meh la cite pengalaman sikit2
 

328i

Fun Poster
Joined
Feb 15, 2008
Messages
898
Reaction score
2
Points
15
ok,,, bro aku ada tau 1 tempat,,,,tapi x tau lah samada sama mcm yg dimaksudkan....
di seksyen 8 shah alam....
cari restoran AZIRA....
dia kat area tu la....masuk ikut IPD shah alam tu...dlm Kaw perumahan...
dulu aku rasa ada kawan berubat kat situ,,,cancer buah dada,,,,,no tel dan alamat betul aku x tau laaa,,,,
tp lokasi dia kat situ,,,,
dia memang buat mcm klinik,,,
tp rawatan secara batin....
 

questcom

Fun Poster
Joined
Aug 24, 2008
Messages
224
Reaction score
0
Points
15
a'ah glamer

a'ah kawan aku dulu dia p 8 tahun lepas, dia kata dulu kat seksyen berapa tah ada kawan aku sebut aku lupa, now dia kata dah pindah tempat baru tapi kat shah alam juga la, now sampai jam 6 pagi kena p beratur ambik no.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register