BTC USD 37,898.4 Gold USD 1,792.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Keserasian Aiskrim Wall's untuk orang Islam n Vegetarian

building

Super Active Member
Messages
9,831
Paid Membership
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
Build dah search under keyword aiskrim kat section ni nampak cam blom de gi. Rajin2 arr membaca file kat bawah k.

PS:- Rasa2 build ni hanya untuk pasaran UK. And kat Malaysia ni build xpasti arr plak... so kalo korang de sedara-mara, pupu ke ipar ke biras ke yg study/kerja/hijrah kat UK, inform arr dorang
 

Attachments

  • WALLS.pdf
    700 KB · Views: 84
Sponsored Post

z3t_ex

Active+ Member
Messages
3,601
Joined
Feb 27, 2008
Messages
3,601
Reaction score
32
Points
30
ape kata build htr surat kt wall's mesia..
kot² ade gak..
 

erDrAg00n

Moderator
gem
Messages
13,729
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
semua xleh makan...
sonang cito...
build...
ko wat r surat pekeliling...
ekekeke
check yg kat mesia punya plak
 

tokputih

CG Top Poster Club
gem
Messages
27,263
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,263
Reaction score
863
Points
176
diluar negara banyak aiskrim yang tak halal bukan walls sahaja... so jika korang nak beli aiskrim luar negara pastikan baca ingredient tu bebaik....
 

skywalkercrewz

Active+ Member
Messages
3,143
Joined
Apr 11, 2008
Messages
3,143
Reaction score
0
Points
20
diluar negara banyak aiskrim yang tak halal bukan walls sahaja... so jika korang nak beli aiskrim luar negara pastikan baca ingredient tu bebaik....

letih nk bace ingredient die .. hehehe
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register