Kes saman malu mendiang Eric Chia 14 April

CG Sponsors




rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
KUALA LUMPUR 13 Jan. - Mahkamah Tinggi di sini menetapkan 14 April ini untuk sebutan semula kes saman malu bekas Pengarah Urusan Perwaja Terengganu Sdn. Bhd., mendiang Tan Sri Eric Chia terhadap Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng.

Hakim Datuk Abdul Wahab Patail menetapkan tarikh itu bagi membolehkan peguam cara plaintif mendapatkan arahan lanjut sama ada untuk meneruskan kes itu atau sebaliknya memandangkan Chia, 75, telah meninggal dunia pada 24 Jun tahun lepas kerana sesak nafas. - Bernama


P/s : dah meninggal, camne nak saman ?:-?
 
Last edited:
Sponsored Post

tudung87

Legendary Member
Joined
May 30, 2008
Messages
12,870
Reaction score
69
Points
120
pelik2..
kuarga dia ke nak saman tu???
 

JaMeQ

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 15, 2007
Messages
16,164
Reaction score
102
Points
123
dalam kubur pun malu lg??? huhu
 

nash_d

Active Member
Joined
Jul 17, 2008
Messages
2,287
Reaction score
0
Points
20
dah kaya dan dah mati lagi mau saman... kes perwaja steel pun tak setel2 lagi... hurm:-?
 

amira88

Legendary Member
Joined
Mar 5, 2008
Messages
12,032
Reaction score
12
Points
115
eric chia bangkit dari alam sana tuk byr saman tuh...
 

king_diamond

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 3, 2008
Messages
10,160
Reaction score
359
Points
131
eh korang ingat murah ke nak buat replika kapal super-deluxe, kereta mercedes 8-series, kodomaniam 18 tingkat (siap kolam renang), duit 100 billion (duit mainan) nak pos pi kat eric chia tu.....

Mau juta-juta gak tu, siap nak bayar upah orang nangis :))
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kalau menang boleh guna duit tu untuk batalkan lelongan The Mall pulak..dah mati pun pandai rolling duit lagi ke..

Kes lama sebelum dia mati nie...sebutan semula..
 

rakyat_jelata

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2008
Messages
3,387
Reaction score
131
Points
38
kalau menang boleh guna duit tu untuk batalkan lelongan The Mall pulak..dah mati pun pandai rolling duit lagi ke..

Kes lama sebelum dia mati nie...sebutan semula..

boleh saman jugak ke ?
mcm mana eric nk berckp kat mahkamah..
ke on-line jerk..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register