BTC USD 32,700.8 Gold USD 1,775.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Viral Kes orang bukan islam tak hormat puasa

GeeKaDoY

Fun Poster
Joined
Feb 12, 2008
Messages
780
Reaction score
127
Points
33
Aku viralkan org hina agama
Last2 aku pun kene sound dgn bangsa sendiri Huhu
Provokasi katanya
Kenot brain
Over sangat kot... kapir harbi bagai... tak perlu sebut la.. kita semua tau ai.... lagi dia mana ada hina agama directly pun... marah sebab awal order salah... mamat delivery tu yang start masuk posa la letih la... zaman nabi dulu posa p perang kot.... ni keja dalam aircond.

Faham2 la noh... kecil punya hal... lebih kepada kurang ajar, kurang bahasa saja... xda kena mengena directly ngan agama...
 
Sponsored Post

Megat Al Fateh

Active Member
Joined
May 6, 2019
Messages
1,328
Reaction score
704
Points
81
Over sangat kot... kapir harbi bagai... tak perlu sebut la.. kita semua tau ai.... lagi dia mana ada hina agama directly pun... marah sebab awal order salah... mamat delivery tu yang start masuk posa la letih la... zaman nabi dulu posa p perang kot.... ni keja dalam aircond.

Faham2 la noh... kecil punya hal... lebih kepada kurang ajar, kurang bahasa saja... xda kena mengena directly ngan agama...
benda mcm ni dia tak boleh faham atau buat2 tak faham

jenis ada masalah dalam ni.. patut kena jumpa doctor dah
 

lau_kau

Legendary Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
11,918
Reaction score
1,643
Points
201
Panggil org bodo pun boleh kena cas, inikan plk ckp tentang Bab agama jd viral memang xleh lari la
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register