BTC USD 24,250.9 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kes Nozzle pump minyak, Masalah selesai, telah di hubungi pihak stesen minyak

GamezStar

CG Top Poster Club
gem
Messages
39,002
Joined
Jul 1, 2008
Messages
39,002
Reaction score
3,584
Points
261
Awards
1
benda mcm ni bagi aku betul TT buat.. lain company lain SOP.. shell ni ketat sikit syarat dia. bukan suke2 gitu2 je.. leh direct report ke shell malaysia klu ada benda yg tak betul..
 
Sponsored Post

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
164,234
Joined
Jan 13, 2009
Messages
164,234
Reaction score
22,385
Points
1,831
Awards
1
ada kes sampai melimpah keluar. baca komen cik ni kt fb, staf sume buat b0d0 je xnak tutup minyak. maybe xtau. last bangla yg tolong
NOZZLE TERCABUT....melimpah...
Petronas Sungai Sembilang,,Jeram.

17757323_1226029374163144_2300541623885247216_n.jpg
 

miezanq

Active Member
Messages
1,023
Joined
Dec 27, 2011
Messages
1,023
Reaction score
9
Points
30
ada kes sampai melimpah keluar. baca komen cik ni kt fb, staf sume buat b0d0 je xnak tutup minyak. maybe xtau. last bangla yg tolong

kalo kne cmni, terus tekan je button emergency stop kt pam tu.. bia melimpah cmni bahaya woo..
 

Aim25

Freshie
Messages
2
Joined
Aug 1, 2022
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
yg ni aku setuju, bukan nak backup stesen minyak tu..konsep dia kita guna brg org pastu x sengaja rosak byr la ckit..tp lam kes ni bg aku x patut mitak smpai 400..
Abes klau die mintak sampai 2 ribu ape crte pula?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register