BTC USD 61,231.1 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Info kes hutang taknak bayar

tyco

Active+ Member
Joined
Sep 16, 2010
Messages
4,033
Reaction score
1,635
Points
101
kes hutang taknak bayar


31517009057_cdc563bd9c_b.jpg



45733416804_9ee816b2ec_b.jpg



46406102022_d4fd9424e2_b.jpg



45733430274_c7b951c3e2_b.jpg


46456855771_3578c4125c_b.jpg


46456861061_ac9ec73cc8_b.jpg
 
Sponsored Post

pakciktua

Fun Poster
Joined
Jun 4, 2018
Messages
197
Reaction score
58
Points
30
aduss haha ..kes betul eh ni boss.. gilaa la pemikiran camtu..tapi dia pun kaberline la tu..actually dia sedar..tapi malu... hujung hujung mintak tempoh ler sampai march depan pulok... huhuhu..memang ada orang camni..tak reti nak berterus terang dan mengaku sebenarnya... ( dia tak nak mengaku yang dia lupa /tak prihation nak bayar balik hutang bro tu ..pegi enjoy dan beli barang lagi utama )

bersabar dan bertabahla tuan..
 
Last edited:

hellspermaster

Active+ Member
Joined
Aug 23, 2013
Messages
2,958
Reaction score
83
Points
45
Pergh...manusia mcm ni, apa diorg pikir ye. Bole ke diorg tido lena setiap malam.
 

akiyamasan

Active+ Member
Joined
Mar 10, 2011
Messages
3,889
Reaction score
983
Points
81
Kisah betul ke ni..

Dia punya sembang memang kering macam x bersalah..
 

midi2020

Super Active Member
Joined
Feb 7, 2012
Messages
5,777
Reaction score
313
Points
91
waris tak wajib bayar hutang.. kalau dia mati tak sempat bayar hutang, kan kat akhirat nanti kena bayar dengan pahala.. tak takut ke?
 

ooz

Active+ Member
Joined
May 24, 2008
Messages
2,762
Reaction score
282
Points
41
macam.. pernah baca benda ni beberapa tahun lalu..
TT pun senyap je.. sekadar post ja kot
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,591
Reaction score
2,977
Points
201
lambat lagi laa pulak nak tunggu Update bulan mac..

tapi cara tt sarcastic sgt ekpon..

awal2 perbualan tu jangan laa cakap camtu dulu..

mintak je direct..

kalo dia beralasan..

baru keluar ayat pedih tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register