To Sell Kerusi Pejabat RM30...tinggal 2 bijik jer lagi

CG Sponsors




REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
Salam Kawan2

Aku ada nak letgo kerusi pejabat terpakai murah2 jer. Tapi kalau mahal bagitaulah yer.

Ada 7 biji semuanya....tapi yang ni aku tak boleh pos...siapa nak kena datang self collect.

Harga sebijik RM30...ambik 7 bijik RM200..

ini gambarnya.




Item ada di Taman Puncak jalil...
Apa2 kasi PM aku or call saja 0166059088

Kepada sesiapa yang berminat dan ingin booking sila bank in ke akaun Maybank

1621-0648-9302

IRWAN BIN ALIF

[email protected]

Sila PM atau message kepada saya detail pembayaran
 
Last edited:
Sponsored Post

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
bape bijik ade??ooo

baru baco..7..nnti ako tanyo kawan ako...
 

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
aku nk booking satu!! serius!!
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
tulah..kusi nie mmg aku nak cari lerr...tapi kat slgr ker?...:D :D
murah tu..
 

REMEDY KARUNG GUNI

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 11, 2008
Messages
33,477
Reaction score
411
Points
136
kerusi murah2...cepat sambar...hantar wakil pun boleh
 

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
sy dh sms td..tp senyap je TT...serius ke nk jual ni TT?
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
wah..mau setat lori terus nie :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register