kerja mudah.sign up offer and anda diberi komisyen

CG Sponsors




ilhamputra

Active Member
Joined
Jul 28, 2008
Messages
1,605
Reaction score
8
Points
25
salam semua saya ade offer kerja untuk sign up beberapa site dan anda akan dpt komisyen berdasarkan jumlah site yang anda signup.

1.kerja tak sampai 5 minit pun

2.bayaran komisyen dalam bentuk paypal dan RM

3.Setiap site yang berjaya signup dibayar $0.20 atau RM0.50
dan earnpoints untuk 100points.

pm saya untuk dapatkan offer ni.offer ni limited kepada beberapa orang shj:)paid


offer ditutup utk sementara waktu.


add ym saya slamer39 untuk lebih jelas ttg task ni

senarai yg telah dibayar:
1.anonymous89 - paid.
2.mtaufiq89 - paid
3.fido1 - paid
4.khairul_izwan - paid

*kepada yang sign up guna id keli80 dan myra.sila pm saya no akaun or paypal.task anda telah siap.
 
Last edited:
Sponsored Post

azriff

Permanently Banned - , Multiple Accounts Cytokines
Joined
Jul 31, 2008
Messages
4,789
Reaction score
473
Points
46
bos aku nak jugak.. PM me please..
 

Anonymous89

Super Active Member
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,408
Reaction score
28
Points
80
offer da tutup lom nie ? :">
 

hapizi84

Active Member
Joined
Aug 31, 2009
Messages
1,675
Reaction score
20
Points
25
B'minat gak bro ilhamputra..Offer ni available lagi x?
 

Hafiz1990

Active Member
Joined
Oct 9, 2009
Messages
2,179
Reaction score
10
Points
25
ape benda tu tt? pm aku bleh tak nak tahu jugak. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register