Kerja Kosong Untuk Pelajar Sekolah

CG Sponsors




wussa

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
970
Reaction score
28
Points
20
Assalamaualaikum,

Basically kerja yang sangat mudah iaitu cuma copy dan paste. Sesiapa boleh buat termasuk pelajar sekolah tapi perlu ada internet accessv(kalau boleh yang aktif online), biasa dengan blog (boleh ajar) dan sebaik2nya ada Maybank2u (untuk payment di akhir bulan).
So daripada alang2 tengah asyik buka facebook boleh ler buat kerja ini dapat la sikit upah sebulan.:D:)cgrock
Pm saya kalau nak.
Cuma perlukan seorang.
:)paid
 
Sponsored Post

black_pang5

Fun Poster
Joined
Jan 1, 2010
Messages
299
Reaction score
2
Points
15
Assalamaualaikum,

Basically kerja yang sangat mudah iaitu cuma copy dan paste. Sesiapa boleh buat termasuk pelajar sekolah tapi perlu ada internet accessv(kalau boleh yang aktif online), biasa dengan blog (boleh ajar) dan sebaik2nya ada Maybank2u (untuk payment di akhir bulan).
So daripada alang2 tengah asyik buka facebook boleh ler buat kerja ini dapat la sikit upah sebulan.:D:)cgrock
Pm saya kalau nak.
Cuma perlukan seorang.
:)paid
kejer aper tu bro...hint ler skit..
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,657
Reaction score
219
Points
83
Assalamaualaikum,

Basically kerja yang sangat mudah iaitu cuma copy dan paste. Sesiapa boleh buat termasuk pelajar sekolah tapi perlu ada internet accessv(kalau boleh yang aktif online), biasa dengan blog (boleh ajar) dan sebaik2nya ada Maybank2u (untuk payment di akhir bulan).
So daripada alang2 tengah asyik buka facebook boleh ler buat kerja ini dapat la sikit upah sebulan.:D:)cgrock
Pm saya kalau nak.
Cuma perlukan seorang.
:)paid
Berapa possible income sebulan bro, berminat ni
 

wussa

Fun Poster
Joined
Mar 18, 2008
Messages
970
Reaction score
28
Points
20
heheh.. mari2 yang suka copy paste kat CG ni boleh Pm aku :)
Dapat ler gak sikit2. Targetnya budak sekolah kalau nak buat keje ni lagi best untuk diorang.
10min sehari jer.
 

najumi

Active Member
Joined
Dec 5, 2009
Messages
2,055
Reaction score
55
Points
30
nak tanya jgk la.. kerja apa nih..??
:)paid
 

NEMO

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 13, 2007
Messages
109,183
Reaction score
1,041
Points
1,101
korang ni budak skolah ker
 
Sponsored Post
Top
Log in Register