BTC USD 57,312.0 Gold USD 1,778.72
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kerja kat Selangor SBC (state back company)

1305

Super Active Member
Messages
9,731
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
Kepada sesiapa yang tgh tak ada kerja, kalau dah ada kerja, tapi nak melompat kerja, boleh dipertimbangkan :

Base : PJ.
Tempat kerja : Satu Selangor.
Jawatan : nanti aku update
Kelulusan : Diploma (any field)
Skop kerja : cari tapak dan deal dgn org utk buat struktur telekomunikasi.
Pengalaman : Ada atau tak (yang penting boleh berurusan dgn org)
Gaji : mintak sendiri
Umur : Tak kurang 25 tahun
Gender : kalau boleh laki la pasal kerja ni nak kena jalan-jalan. kalau pompuan nak test pun tak kisah.

hantar full resume kat aku ; [email protected]

yang layak jer akan dihubungi.. TQ
 
Sponsored Post

zulco

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
IT ada bro...
tapi umur dah lebih 25...
 

Pelesit Api Malaya

Active+ Member
Messages
2,549
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,549
Reaction score
162
Points
33
Kepada sesiapa yang tgh tak ada kerja, kalau dah ada kerja, tapi nak melompat kerja, boleh dipertimbangkan :

Base : PJ.
Tempat kerja : Satu Selangor.
Jawatan : nanti aku update
Kelulusan : Diploma (any field)
Skop kerja : cari tapak dan deal dgn org utk buat struktur telekomunikasi.
Pengalaman : Ada atau tak (yang penting boleh berurusan dgn org)
Gaji : mintak sendiri
Umur : Tak kurang 25 tahun
Gender : kalau boleh laki la pasal kerja ni nak kena jalan-jalan. kalau pompuan nak test pun tak kisah.

hantar full resume kat aku ; [email protected]

yang layak jer akan dihubungi.. TQ

Ader kosong lagi x tuan tanah...? :)
 

arecap

Fun Poster
Messages
757
Joined
Feb 9, 2008
Messages
757
Reaction score
1
Points
15
ader byk ker kekosongan nie???

berminat nie.....
 

1305

Super Active Member
Messages
9,731
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
banyak kosong atau tak, tak leh nak komen,

kalau minat hantar jer resume.

umur atas 25.. ni bukan mandatori.. kalau bawah umur atau terlebih sangat, kalau nak try boleh gak..

cuba dulu..

lebih baik cuba dari langsung tak cuba.
 

zulco

Active+ Member
Messages
3,245
Joined
Jun 7, 2008
Messages
3,245
Reaction score
33
Points
40
berminat nie...
jap gie aku htr resume....
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Messages
33,087
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
saper yg dapat kerja tu offer la buat pencawang tu kat wak, wak & family ada tanah merata tempat yg sesuai utk dibuat pencawang
 

zattara

Active Member
Messages
1,514
Joined
Apr 26, 2008
Messages
1,514
Reaction score
22
Points
30
Kepada sesiapa yang tgh tak ada kerja, kalau dah ada kerja, tapi nak melompat kerja, boleh dipertimbangkan :

Base : PJ.
Tempat kerja : Satu Selangor.
Jawatan : nanti aku update
Kelulusan : Diploma (any field)
Skop kerja : cari tapak dan deal dgn org utk buat struktur telekomunikasi.
Pengalaman : Ada atau tak (yang penting boleh berurusan dgn org)
Gaji : mintak sendiri
Umur : Tak kurang 25 tahun
Gender : kalau boleh laki la pasal kerja ni nak kena jalan-jalan. kalau pompuan nak test pun tak kisah.

hantar full resume kat aku ; [email protected]

yang layak jer akan dihubungi.. TQ

waa...ini sudah bagus...aku skangni takder keje...dok kat shah alam...baru beranti...hermmm...nanti aku email ko...:)cgrock
 

1305

Super Active Member
Messages
9,731
Joined
Sep 19, 2008
Messages
9,731
Reaction score
136
Points
73
sapa lagi yang minat, tolong hantar je resume..

yang dah hantar (baru 1 org) tu, harap bersabar,

kalau ada rezeki, ada la...

kalau boleh bagi gambar pasport ye.. lupa lak nak mention .
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register