BTC USD 34,111.7 Gold USD 1,802.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kereta ZeroDownpayment

hjlabud

Junior Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
Assalammualaikum..

Pasti anda tercari cari thread sebelum ni yang mana saya menjual kereta dengan pakej zero downpayment.Namun tread tersebut telah di move oleh pihak admin ke bahagian yang lain disebabkan ada link..so saya buka topik baru ini, so kepada anda yang sebelum ni post di thread yang lama boleh sambung kat sini.. disni saya jual kereta myvi,proton,naza, dengan pakej zero down payment. untuk kereta lain pun anda boleh tanya disini.Sebarang soalan berkenaan harga anda boleh tanya dengan saya dan saya akan jawab dan berikan harga kereta di sini...terima kasih

Azmi R
017 2926 700

kepada admin jika topic ini adalah masaalah,saya hargai jika anda pm saya terlebih dahulu atau sms terus kepada saya. terima kasih
 
Sponsored Post

kancil2020

Active Member
Joined
Oct 20, 2008
Messages
2,472
Reaction score
1
Points
25
Assalammualaikum..

Pasti anda tercari cari thread sebelum ni yang mana saya menjual kereta dengan pakej zero downpayment.Namun tread tersebut telah di move oleh pihak admin ke bahagian yang lain disebabkan ada link..so saya buka topik baru ini, so kepada anda yang sebelum ni post di thread yang lama boleh sambung kat sini.. disni saya jual kereta myvi,proton,naza, dengan pakej zero down payment. untuk kereta lain pun anda boleh tanya disini.Sebarang soalan berkenaan harga anda boleh tanya dengan saya dan saya akan jawab dan berikan harga kereta di sini...terima kasih

Azmi R
017 2926 700

kepada admin jika topic ini adalah masaalah,saya hargai jika anda pm saya terlebih dahulu atau sms terus kepada saya. terima kasih


salam tuan..
honda ada tak..
berapa downpayment dia..
:-?:-?:-?
 

hjlabud

Junior Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
keter honda xder 0 downpayment?

Thanks carlos..
honda city dan jazz boleh diusahakan lagi untuk zero downpayment..base on document yang kita summit..jika perlu downpayment pun dalam 3k je dah boleh keluar city atau jazz..
thanks
 

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
18,283
Reaction score
94
Points
135
erkkk...setakat nih aku tak penah lg dgr honda da buat 0 downpayment...beser perodua jer...
 

hjlabud

Junior Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
salam tuan..
honda ada tak..
berapa downpayment dia..
:-?:-?:-?

thanks kancil..
honda ada..tuan nak model aper?
kalau city dengan jazz ,cicik pun boleh..dalam 3k je downpayment dah boleh keluar..
kalau documnet tuan strong..insyaalaah boleh pegi zero..
thanks..
 

hjlabud

Junior Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
erkkk...setakat nih aku tak penah lg dgr honda da buat 0 downpayment...beser perodua jer...

thanks silverchair
skang ni kalau document strong, diorang boleh bagi zero..kalau kene keluar pun dalam 3k macm tu je...
thanks
 

hjlabud

Junior Member
Joined
Nov 6, 2008
Messages
95
Reaction score
0
Points
6
aku nak toyota wish...

Thanks bro..
toyota wish 2.0 price rm 156,800
montly rm 1632
interest 2.88 %
d/payment rm 15K

untuk wish takde pakej zero downpayment..
Thanks bro..

Azmi R
017 2926 700
 

kizuro

Active+ Member
Joined
May 11, 2008
Messages
3,795
Reaction score
2
Points
25
nak tanye...persona ada x 0 dp?...
kalau ada dp..minimun brape?...bulan2 berapa kalau yg RM50300 tu..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register