BTC USD 47,388.5 Gold USD 1,781.71
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kereta untuk disewa

haikal

Fun Poster
Messages
337
Joined
Jan 18, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
Sesapa yang nak sewa kereta,boleh hubungi saya 24jam.area nilai,salak tinggi,salak,sepang.sehari rm60(kancil) atau jam(rm5 untuk 1 jam..kereta lain pun ada.cuma perlu bawa potostat ic dan lesen memandu.Terima kasih

HAIKAL
012-3546415
019-9995458
 
Sponsored Post

aizaf

Active Member
Messages
2,293
Joined
Oct 17, 2007
Messages
2,293
Reaction score
0
Points
20
wagheh den kat soramban jer.....kancil sewa bapo sehari...den nk pakai dua hari 27/28.12.2008
 

aizaf

Active Member
Messages
2,293
Joined
Oct 17, 2007
Messages
2,293
Reaction score
0
Points
20
oooo rm60...k mgu dopan den call....
 

haikal

Fun Poster
Messages
337
Joined
Jan 18, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
soramban ke?ape2 pn,try call dulu ek.panggilan anda dialu2kan
 

sonOFjawa

Active Member
Messages
2,390
Joined
Mar 2, 2008
Messages
2,390
Reaction score
27
Points
30
salam bro wa nk tyer van ade ker? klau leh murah2laa.........
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Messages
33,087
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
aritu pakcik wak cari tp xdpt, xper..lain kali dia nak pakai dia akan cal TT direct, tp bg special CG member yer
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Messages
33,087
Paid Membership
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
dah makin berkembang biz tt nie
 

eday84

CG Top Poster Club
Messages
27,695
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,695
Reaction score
146
Points
128
ada tak kereta yg selamat dan boleh speed dari jb ke felda di pahang dlm less than 3 hours.. aku ada 2 wedding kawan dlm satu hari.. aduh
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register