To Sell kereta untuk disewa..murah...murah...murah

CG Sponsors




rafi_tijarah

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
272
Reaction score
0
Points
10
Hai semua saya ada kereta untuk disewa
u all bole tanya kereta apa nak disewa
kalau x der i bole bagi yang seangkatan dengannya
sewa boleh dubuat sehari,seminggu,bulanan dan sebagainya.
I kat area nilai ,so negeri sembilan dan lembah klang kira saya boleh hantar kereta kat u all semua la.tanpa caj tersembunyi.

Untuk yang berjauhan pun bole sewa tapi u all kena sewa lebih seminggu la baru la berbaloi antara i dengan u all semua
okeyy.........
Anything just sms or call 019 2413344/017 6091017
 
Sponsored Post

bujanglapok

Active+ Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
3,272
Reaction score
74
Points
30
Hai

saya ada keta Nazaria
jarang pakai

anda nak pajak kereta saya tu untuk long term punya aggreement
tetiap bulan saya tahu ... masyukkkk jer.
 

tirani

Active+ Member
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,639
Reaction score
3
Points
25
naza sewa 1 hari brp nak bg..
 

adamma

CG Top Poster Club
Joined
Mar 7, 2007
Messages
23,639
Reaction score
39
Points
120
wah ada long term punya sewa ni..ganaz tul, maunya kena saman polis xbyr camna? xtakut ke?
 

kakeyro

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2008
Messages
341
Reaction score
0
Points
10
teringat aku zaman study..sape buat keta sewa memang untung giler..hehe
 

kakeyro

Fun Poster
Joined
Aug 21, 2008
Messages
341
Reaction score
0
Points
10
member aku sampai beli keta hanya semata mata nak buat sewa jer untuk student..duit masyuk...
 

rafi_tijarah

Fun Poster
Joined
Sep 6, 2008
Messages
272
Reaction score
0
Points
10
mari>>>kereta sewa murah punya......
leh nego punya.........
tapi berpatutan la..........
citra...waja....wira...kancil......myvi....
lagi lama lagi murah
 

namkin

Active+ Member
Joined
Feb 7, 2008
Messages
3,369
Reaction score
57
Points
30
huhuhu..aku pon teringin alphard
 
Sponsored Post
Top
Log in Register