Kereta Top & Mampu Milik era 70an-80an & 90an

CG Sponsors




Sponsored Post

ignorexx

Super Active Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
9,253
Reaction score
7
Points
65
kete my papa

alfasud
ford excort
nissan bluebird

alfasud paling tak tahan, ejos lebih kuat dr boxer
 

rich dady poor dady

Active Member
Joined
Nov 14, 2012
Messages
1,090
Reaction score
79
Points
30
Abah den guna datsun tonggek..time tu sy tdo kat atas speaker belakang..hihihi.
Pastu sy layan ford anglia 105E..halfway je
Perabis wit jer
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,021
Reaction score
521
Points
171
tengah usha model toyota LE supercharge
 

pokksu

Fun Poster
Joined
Nov 1, 2013
Messages
272
Reaction score
0
Points
10
Pernah melaram dengan Datsun 1600SSS. Zaman tu memang wow keta ni.
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
21,457
Reaction score
1,922
Points
201
Kereta polis dulu2. Kereta conti kira top masatu.

 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,253
Reaction score
2,875
Points
191
Kereta polis dulu2. Kereta conti kira top masatu.

zaman dulu mmg orang nak made in germany, england dll negara Europe..

kereta jepun ni macam barang cina skang, diorang kata barang jepun low quality, body tin milo diorang kata..
 

exboy

Super Active Member
Joined
Oct 18, 2013
Messages
5,609
Reaction score
116
Points
73
zaman dulu mmg orang nak made in germany, england dll negara Europe..

kereta jepun ni macam barang cina skang, diorang kata barang jepun low quality, body tin milo diorang kata..
Sekarang kite china pun jangan buat main..marah depa kalau hampa perlekeh..tak caye, tanye owner x70
 
Sponsored Post
Top
Log in Register