Kereta mcm nie klw kat K.L Confirm JPJ tak kasi Road Tax.

CG Sponsors




hazualuv

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
10,128
Reaction score
11
Points
115
Kereta mcm nie klw kat K.L Confirm JPJ tak kasi Road Tax.:D

klu daa ader mod sila delete erk



















 
Sponsored Post

hazualuv

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
10,128
Reaction score
11
Points
115
sowey la geng klu da ader....
 

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
...mm!..mcm da ade / penah ku lihat..aje!
 

hazualuv

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2008
Messages
10,128
Reaction score
11
Points
115
...mm!..mcm da ade / penah ku lihat..aje!
klu da ader sowey la...aku da lamer tak jenguk cg ni....

tak tau aper yang diorang da hidangkan kat thread ni...:D
 

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
klu da ader sowey la...aku da lamer tak jenguk cg ni....

tak tau aper yang diorang da hidangkan kat thread ni...:D
...ok no hal ak layan aje,....:D
 

nashburn

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
67
Points
70
Ni kalau parking seminggu konfem tak gerak dah
Akar dah masuk tanah :))
 

wan_ensem501

Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
1,632
Reaction score
7
Points
25
tak silap dah ade ni...
tapi tajuknya kereta berhias kalau x silap....
 

pesukec

Active Member
Joined
Jun 18, 2007
Messages
1,174
Reaction score
1
Points
25
sempena program hijaukan bumi...
 

ims

Active Member
Joined
Mar 11, 2008
Messages
1,123
Reaction score
5
Points
25
Kereta mcm nie klw kat K.L Confirm JPJ tak kasi Road Tax.:D

klu daa ader mod sila delete erk

klu dapat road tax pun nk tampal kt ne sticker tu:)):)):))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register