Santai KERETA kejap brek kejap huyung hayang

CG Sponsors




S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
aku pegi kelantan td pastu balik k trg lalu ikut jalan pantai.. sampai2 kt tempat name bari kalau x silap.. ade la kereta saga oren duk main brek brek.. asal aku nk potong je kereta dia tekan brek.. pastu kekanan kekiri.. mabook ape.. aku igt dia x kasi aku potong.. dah ler bawak selow cam sipot bab1k.. aleh2 dapat jugak potong.. tp yg aku tekejutnya rupa rupanya driver tu pompuan dan disebelahnya ade lembaga tengah tundok.. da agak daaa.. drebar pompuan cam tengah syiok je dengan tangan main angkat2.. ini macam pon ada kaaa.. :mad:
 
Sponsored Post

syah99

Super Active Member
Joined
Sep 22, 2006
Messages
6,069
Reaction score
62
Points
70
ini pun nak bukak thread ka?
macam2
 

tebbaloi

Legendary Member
Joined
Mar 4, 2009
Messages
13,457
Reaction score
444
Points
131
hoho.. pempuan yg bawak?? biasa kes laki.. huhuhu.. kalu aku kasi hon kapal 1 kali :)paid
 

Firma

Super Active Member
Joined
Mar 9, 2007
Messages
5,310
Reaction score
242
Points
73
***** tul perempuan tu juga....boleh mendatangkan bahaya kepada pengguna jalan raya
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
apa pasal ko tak sound aje
 

damiaphang

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
7,626
Reaction score
53
Points
70
huh!!! maruah dah xde...
apasal x hon aje...hon kaw2 punya...
idak pun tangkap gambaq ke ...

nauzubillah...jauhilah dari kita semua...amin...
 

AjuL

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
Potong Dia,Pastu Ko Lak Buat Mcm Tu :eek:
 

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
kalau aku kasi hon panjangggggggggggg punya....kekekeke
 

KLVIPER

Legendary Member
Joined
Mar 31, 2008
Messages
16,574
Reaction score
482
Points
131
Apasal yang tunduk tu tengah jilat ke? Ceritalah sampai habis.
 

hazirah

Super Active Member
Joined
Jan 9, 2009
Messages
6,907
Reaction score
100
Points
73
uik.... pompuan pun ade cmtu??
 
Sponsored Post
Top
Log in Register