Kereta Impot Recon Unregister Kelas A Harga Terbaik dan Dijamin Murah!!!

CG Sponsors




Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Salam semua kengkawan..

1. kepada peminat2 kereta impot Kelas A Recon, aku ada tawaran menarik utk korang...harga dijamin berbeza la 10/15k dari tempat lain. Maaf aku tak bole nak upload gambar dan letak harga sbb aku bukan broker kereta..aku just tolong bos biras aku jer..berminat? PM/SMS/Call (013-6068441) aku..nyatakan spec dan jenis yang korang nak..pastu aku akan aturkan pertemuan kat showroom dia di Bangsar...sebut jer keta apa korang nak..sure berbeza harga dari showroom lain!!! Antara keta top yang ada kat sana recon Hummer, Ferrari, Rollroyce dan byk arrrr jenama pelik2 yg org kebanyakan cam aku ni takpenah dengar...:D:D:D



2. Untuk pngetahuan korang, Keta2 camni byk spec dia...kalau nak full aksesori, bole cari yg recon...yg kat naza tu memang harga murah....tp tengok spec la...kebanyakannya kosong...harga mahal, bermakna spec penuh dan puas hati...kalau beli harga murah, tp kena pulak tambah aksesori lain kan ke dah lari bajet? hehehe ...

3. Ada lagi...sesaper juga yg nak gunakan AP utk bw keta luar masuk, bole contact aku...bole kawtim punyer...hehehe


p/s: 1. malam semalam baru jer aku test drive toyota vellfire pusing bandar Melaka..puhhh...memang gempak!!!
2. Petang tadi aku naik vellfire yg sama pusing KL...lagiiii gempak..kekeke...sempat gak sembang ngan bro aurafx..hehehe
 
Last edited:
Sponsored Post

rahaz

Banned
Joined
Aug 26, 2010
Messages
1,479
Reaction score
4
Points
25
mane gambornye? Ada gambor bru syok layan TT...!
 

demetrie

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2009
Messages
767
Reaction score
0
Points
10
Wah..dasat skang ni..banyak dah broker kereta...hehehe,ok bro.bump utk ko.
 

izjat

Active+ Member
Joined
Dec 29, 2009
Messages
4,354
Reaction score
12
Points
25
bagus nie.. banyak bezanya harga
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
mane gambornye? Ada gambor bru syok layan TT...!
laa...kang aku dah kasi tau gambo takder...kalau berminat contact aku dan aku bgtau harga dan kita bole ke showroom dia..:D:D:D


Wah..dasat skang ni..banyak dah broker kereta...hehehe,ok bro.bump utk ko.
thanks bro..dengan owner showroom ni, harga bole lagi nego!! kompom!!:D:D:D
 

Zul.H

Active+ Member
Joined
Dec 5, 2007
Messages
2,754
Reaction score
21
Points
25
Bro...AP mana ni? semenanjung ke Sabah @ Sarawak?...

Estima ACR 50 barapa rege tahun 2006 ?
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Bro...AP mana ni? semenanjung ke Sabah @ Sarawak?...

Estima ACR 50 barapa rege tahun 2006 ?
semenanjung punya AP...

bole PM no phone bos? nnti aku check!!..tq
 

sygdanish7

Active Member
Joined
Feb 5, 2009
Messages
1,072
Reaction score
5
Points
25
uish barang baik ni bg la sume list stok yg ada tt..
 

zerotech

Super Active Member
Joined
Mar 3, 2009
Messages
9,284
Reaction score
106
Points
73
bro izantie pun dah bukak kedai kereta sekarang... mantap!
good luck bro :)paid
 
Sponsored Post
Top
Log in Register