To Sell Kereta harga murah !!!

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.
Joined
Dec 12, 2008
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
Salams to all!!!

Jangan terbeliak biji mata..hehe, nie ada satu berita baik/tak baik sendri mau pikir laa...

Aku ada satu kereta TOYOTA CAMRY'08, baru 4 bulan umurnya, 2.4L, kaler pearl white,... tapi takder grant! nak let go for RM59,000 - CASH ONLY!

Harga kat market... baru check sat tadi : RM170K ++

Keta nie under company name!

Owner guna sebagai collateral untuk pinjam duit, belakang takleh settle dlm jangkamasa terdekat, so aku diberi amanat untuk melupuskan kereta nie dgn aper cara sekali pun janji dpt cash.

Untuk yg berduit dan berminat...dipersilakan email kpd [email protected]

Sapa cepat dia dapat.... C.O.D
 
Sponsored Post

hnnnhh

Fun Poster
Joined
Nov 16, 2008
Messages
290
Reaction score
1
Points
15
Beli keter yang tak ada Geran... apa risiko nya yek?
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Ha???? 59K???

aku kalau ade duit mmg aku sambar ni...

napela bende2 yg aku nak slalu kua masa aku tak berduit...huhuhu
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
aik???

pastuu ko nak setel camne ngan bank tu???
 

tanabe07

Active Member
Joined
Mar 7, 2007
Messages
1,322
Reaction score
3
Points
25
Kasi la Gambar Bro..Baru Ramai yg boleh tgok..
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
biar x betul ni
habis kita nak renew roadtx dgn insurance camana nanti bila x ada geran ?
 

En. Rhoma Irama

Super Active Member
Joined
Nov 16, 2007
Messages
7,565
Reaction score
706
Points
111
aku nak gambar, lokasi, date register (yg ni semua tepek kat sini)

nama & comp reg no., nombor engine ngan chasis (pm aku)
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register