BTC USD 63,011.3 Gold USD 1,745.19
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kereta dihempap jejambat lebuh raya runtuh

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
25,520
Reaction score
1,949
Points
206
pehhh.
tak habis-habis lagi SUKE ni.

tiap kali den lalu kek jln yg ado pembinaan kek ateh kepalo, raso ngeri btol takut ado bondo jatuh ateh keto... biaso kek area mcm tu den pecut laju2 skt ekekkekke
 
Sponsored Post

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,789
Reaction score
655
Points
116
setiap kali lalu bawah SUKE .. risau betul aku... nih kali ke 2 dah berlaku..

dlm 2-3 minggu lepas . aku dh guna Fed Hiway dah... dh x tahan nk hadap jem kat area SUKE ni...
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
294,073
Reaction score
12,468
Points
2,376
STRUKTUR RUNTUH | 2 Maut, 3 Cedera Dihempap

Dua wanita maut manakala tiga lagi cedera parah setelah van dinaiki mereka dihempap sebahagian struktur binaan jejambat yang runtuh dalam kejadian di Desa Tun Razak, ibu negara petang semalam.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
294,073
Reaction score
12,468
Points
2,376
KEMALANGAN | Pemandu Treler Didapati Positif Dadah

Pemandu treler yang melanggar perancah besi pembinaan Lebuh Raya Sungai Besi-Ulu Kelang (SUKE) berhampiran Desa Tun Razak, ibu negara semalam, didapati positif dadah.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
294,073
Reaction score
12,468
Points
2,376
KEMALANGAN | Insiden Tidak Babit Kegagalan Struktur

Kejadian berkenaan bukan membabitkan keselamatan dan kesihatan pekerjaan dan ia tidak berpunca daripada kegagalan struktur atau kesalahan reka bentuk dan sebagainya.

‘SUBSCRIBE’ saluran YouTube Buletin TV3 https://bit.ly/3oF4onJ untuk lebih banyak klip berita terkini.

 

maxpda

Super Active Member
Joined
Jan 15, 2007
Messages
7,349
Reaction score
185
Points
83
Ape hukuman pemandu treler tu... Xkan xleh agak kot tinggi barang dia bawa
 

akukuli

Active Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,401
Reaction score
101
Points
38

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
7,840
Reaction score
316
Points
91
lembah klang ni dah terlalu padat sgt dah sampaikan kene selalu bina highway...ade je pembinaan baru nak buat..lepas satu2 projek nak naik..tp jln tetap jem mcm biasa jgk
 

azham

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2012
Messages
5,362
Reaction score
1,101
Points
156
Ape hukuman pemandu treler tu... Xkan xleh agak kot tinggi barang dia bawa
Pemandu treller positif dadah.
Ketinggian memang tak boleh nak agak kalau kepala melayang.
Tinggi 5.5m dibaca sebagai 55m...parah.
 

cropok

Active Member
Joined
Mar 30, 2018
Messages
1,806
Reaction score
474
Points
51
lembah klang ni dah terlalu padat sgt dah sampaikan kene selalu bina highway...ade je pembinaan baru nak buat..lepas satu2 projek nak naik..tp jln tetap jem mcm biasa jgk
betui tu...konon buat highway ni semua nk kurangkan trafik..tp construction yg x pernah stop lg tambah trafik.kita pikir nk setelkan masalah trafik tambah jalan..padahal tambah jalan lg tambah aliran kenderaan.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register