Kereta Baru Tanpa Downpayment ???? Tanpa Slip Gaji ????

CG Sponsors




WindfaLL

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
4,695
Reaction score
4
Points
25
Salam Semua,

Adakah anda memiliki kriteria berikut?:

1.Masih tidak memiliki kereta dan mencari kereta baru dengan bajet RM0 downpayment?

2.Mencari kereta kedua dengan bajet RM0 downpayment?

3. Masalah nak buat loan dgn bank kerana tiada slip gaji, penyata KWSP, borang EA kerana perniagaan anda tidak memerlukan semua itu?


APA YG PERLU ANDA BUAT??? Hanya 4 Langkah utk kereta baru anda:

1. Pilih Model kereta Pilihan anda. Viva, Gen-2, Persona, MyVi, Savvy, Satria Neo, Kancil & Kenari. Untuk senarai lengkap kereta2 kami, sila layari http://zerodownpayment.blog.com

2. Sediakan I.C, Lesen, Penyata Bank anda.

3. Aturkan temujanji dengan saya utk pengesahan.

- HEZRY YUSOFF - 017 3400 343 (Cheras & Kajang)


P/S: FOR SERIOUS BUYER ONLY !!! PLS CALL, NO SMS !!!


4. Kereta baru anda akan menyusul dlm masa 2-4 minggu.



ANTARA LOAN YG TELAH APPROVE DR CG:

1. Faridah Ismail - Persona - (Rawang) - CG Guest
2. Kholijah Harun - Myvi S.E - (Gombak) - CG Guest
3. Abang Lai bin Latip - NEO - (Melaka) - Nick Mr.Andre
4. Zunaida bt Ismail - Myvi - (Puchong) - CG Guest
5. Zawawi - SAGA BLM - (Kelana Jaya) - Nick Mawie
6. Siti Amirah - VIVA 850 - (Kota Bharu) - CG Guest
7. Zhafran - Persona B-Line - (Melaka) - Nick Kaizen

8. Shahid - Persona B-Line - (Pudu) - CG Nick Obito
9. Haszlina- Persona B-Line AT - (Cheras) - CG Nick ADVANZATO.
10. Fazilah - Gen 2 IAFM - Klang - CG Nick Along313
11. Syed Hassan - SAGA BLM AT - Gombak - CG Nick Edifier83
12. Asghabadyani - SAGA B-Line MT - CG Nick Asgaban
13. Ahmad - Persona B-Line AT - CG Nick Cikz - Kota Bharu
14. Azwan - SAGA M-Line MT - CG Nick silverchair959

15. Basarudin - Persona M-Line AT - Klang - CG Nick Fazarudin
16. Izzaldin - SAGA AT B-Line - CG Nick Kodin - Shah Alam - Terkini!!!
17. Azlina Siaris - Persona - CG Guest - Kinrara - Terkini!!!
18. Mohd Sujaei - Toyota Wish 04 Full Specs - CG Guest - Kuala S'gor - Terkini!!!
19. Syafren - Persona - CG Nick LOOQUI - Langkawi - Terkini !!!
__________________________________________________________________________

Testimoni Dari Warga CG:

1. Obito:

As'kum w.b.t

Firstly..maaf kpd geng2 TZDP sbb aku agak lambat post testi ni... walaupun kereta dh lama berada didlm gengaman dan hampir pusing semenanjung dah..hehe..Bz sgt ngn keja luar,ni bru leh online... Aku nak ucapkan ribuan terima kasih kt Mr.Hezry and the geng kerana berusaha keras menyelesaikan masalah kereta aku sampai la keta selamat keluar beberapa minggu lepas...Terima Kasih!

Walaupun byk sgt dugaan & cabaran, akhirnya..dgn kepakaran TZDP,segala masalah diselesai dgn pro dan cepat. aku tabik cara diorg buat kerja..dari segala aspek mmg sgt-sgt baik... So..utk sesiapa yang ada niat nak beli keta tu..blh lah contact diorg,tak kira lah keta apa,ada problem document atau tiada,kwn2 nk beli keta ke..korg contact lah TT.paling tidak diorg akan bg cara penyelesainnya walaupun diorg tak dpt buat...

p/s..TDZP..ada maso free n'ti roger la kawe..leh lepak minum..


______________________________________________

2. Advanzato:

aku tunggu dah nak dekat 3 bulan dah, atlast dapat akhirnya... tu pun lambat sebab ada masalah teknikal dari pihak aku. Kalau tak dah cepat dah. Tapi bagus gak lambat nih sbb nanti aku dapat keta register tahun 2009 bukan tahun 2008. Aku dah selamat setahun nyer value.

Tahniah TT sebab dapat provide service yg tip top camnie. Syuk, aku pun nak berterima kasih kat kau sebab bukak jalan nih... Alhamdulillah...dapat jugak akhirnya.... Menunggu penuh kesabaran akhirnya berhasil... Mekasih bebanyak pada TT yg berusaha sehingga berjaya walaupun pada awalnya banyak rintangan.....

_________________________________________________________________

3. Kaizen:

Salam..saya baru je dapat Persona 1.6 dari Team ZD. Sebelum ni saya memang susah nak dapat loan sebab still dalam kategori bawah umur + bekerja sendiri. Jadi bila takde slip gaji ni faham2 je la kan. Walaupun kita byk duit sekalipun tp susah nak yakinkan pihak bank bahawa income kita tu stabil.

Tapi diatas pertolongan Team ZD, alhamdulillah cita2 saya untuk memiliki kereta di dalam usia yang agak muda walaupun takde slip gaji tercapai jugak akhirnya.

Servis diorang memang TIP TOP. Kereta keluar pun cepat. Saya hanya jumpa mereka sekali sahaja iaitu masa nak ambik kereta. Sebelum ni hanya berhubung melalui ym dan hp je. Amat memudahkan bagi saya yang berada di area jauh sket dari Kl iaitu Melaka.

Jadi, kesimpulan..kalau nak beli kete tu, pilihlah Team ZD lebih-lebih lagi jika anda di dalam kategori "tak normal" macam saya.hehe

Garenti puas hati!

_________________________________________________________________

4. Mawie:

aku dah pun dapat keta baru aku mcm tak percaya pulak hehehe bawa balik keta baru semalam


apa pun tq la semudah ABC nak keta hehehhehe. ada masa nak orderslagi satu buleh hehehhe

_________________________________________________________________

5. MrAndre:

Kasi bump sikit. Ni first testimoni aku sejak dapat kereta satria neo bbrp minggu lepas. (sori bro hezry atas keterlewatan daku ini.) Pada asalnya nak 3 bijik kereta. 1 satria neo, 2 Myvi. Tapi yang kuar sebijik je, Neo walaupun ambik masa sikit. (I understood how it works, so I dont mind.)

Ada prob tentang umurku yang masih muda dalam IC, so bank up lg seribu for depo.. setled. (janji kuar je, so I dont really mind.)
Produk dah kuar, so skrg layanan after sell la plak. So far takde apa lagi. Follow up dari bro Hezry mmg best!

p/s : Looking forward for the next car.

_________________________________________________________________

6. Cikz:

Assalamualaikum,

Pertama sekali saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada TZDP, terutama sekali Hezry, yang banyak membantu mendapatkan 'persona' baru... ,Tanpa korang, tak merasalah aku persona tu.....

Kedua, kepada yang masih belum mendapat kereta, banyakkan bersabar..Sedara Hezry sedang 'usaha' bersungguh2...

Akhir sekali, TZDP You're the best..!!!

_________________________________________________________________

7. KODIN:

mestila best.. haha.. aku kodin lain.. bukan procodine ek.. apapun tq kpd TT, sbb TT tlong aku dpt keta baru dgn rasminya pada Hari Isnin, kol 10pm setelah bermati-matian mencari dokumen yg lengkap, akhirnya dpt gak.. sanggup tunggu smp kol 10pm nk amik keta, walaupun memancing aku nk chow jumpe awek.. hehehe.. nnti aku kasi upload gmbr keta.

_________________________________________________________________

8. Edifier83:

time kasih diucapkan kepada team zero downpayment terutama pada windfall a.k.a hezry. servis korang memang tip top la..mintak ari jumaat memang betul-betul dapat hari jumaat punyer.serius beb korang buat keje laju.patutla thread ni popular.. dah la plat no. dapat pon lawa.. aku nak bagi bape bintang eh? sebanyak bintang dilangit la...look at the star...ermmm

InsyaALLAH..diorang buat cepat..dokumen bank approve je korang akan dapat kete kurang dr seminggu..

_________________________________________________________________

9. Fazarudin:

Yahoo!! semalam dah gi amik kereta kat kajang... Perghhh!! sedap ah bawak persona neh... tak tidur malam aku dibuatnye...hahhahhahah

_________________________________________________________________

10. Asgaban:

adus meriah colour bro guna tu... sogan den
shukur alhamdulilahh... bro memang best...in earth..

_________________________________________________________________

11. Silverchair959:

Disini saya ingin merakamkan ucapan jutaan terima kasih kepada TT kerana berjaya membuatkan saya memiliki sebuah saga putih yg diidamkan...segala tawaran juga telah saya nikmati...disini saya ingin syorkan kepada sesiapa yg ingin memilik kereta bolehlah berhubung terus dgn TT...servis dijamin tiada tandingan

dengan ini saya sertakan bukti pembelian

_________________________________________________________________

12. Along313:

Salam sume, 1st nk ucapkan Terima Kasih buat Windfall dan rakan2 kerna akhirnya kereta Gen2 telah sampai ke tgn kami setelah lama kami menunggu tp yg paling bestnya penantian kami terlebih berbaloi kerna asalnya minta kereta Gen2 IAFM (A) tp atas sedikit kesilapan teknikal dealer proton, kami telah mendapat GEN2 CPS (A) full spec cuma dengan bayaran harga standard sahaja.

Tahniah buat team windfall

_________________________________________________________________




Atas permintaan ramai, kami juga menerima tempahan Honda, Nissan, Toyota & juga kereta-kereta Recond mewah. Sila hubungi kami untuk pertanyaan atau tempahan.
 
Last edited:
Sponsored Post

lah7257

Active Member
Joined
Mar 20, 2007
Messages
1,971
Reaction score
5
Points
25
Mudah dan senang sekali nih...
 

ForexGirl

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,022
Reaction score
30
Points
30
TESTIMONI YANG DAH LULUS!!!!

WARGA CariGold BERNAMA ANDRE

 
Last edited:

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Kalau loan lulus kena bayar berapa yek? Contoh kereta myvi auto.

ps: kaler bleh pilih ker?
 

WindfaLL

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
4,695
Reaction score
4
Points
25
Kepada yg dah anta dokumen, insyallah dlm seminggu lagi keluar kereta anda semua. Terima kasih kerana support team kami.
 

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
mahal ke kena byr lepas lulus loan ni ?
 

WindfaLL

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
4,695
Reaction score
4
Points
25
sosazr,
semua kereta kami caj sama shj utk perkhidmatan proses dokumen. Bayaran tersebut tidak akn diambil sekiranya loan gagal. TQ
 
Last edited:

WindfaLL

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
4,695
Reaction score
4
Points
25
Zul34,
semua kereta kami caj sama shj utk perkhidmatan proses dokumen. Bayaran tersebut tidak akn diambil sekiranya loan gagal. TQ
 
Last edited:

Zul34

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
14
Points
65
Ok tq 4 the clarification , faham bang
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
sosazr,
semua kereta kami caj sama shj utk perkhidmatan proses dokumen iaitu RM700 shj. Bayaran tersebut tidak akn diambil sekiranya loan gagal. Bayaran hanya dibayar jika hanya loan anda berjaya. Dan kami tidak mengambil duit secara upfront. TQ
Kalau nak buat atas nama wife ok ker? Wife baru nak berniaga. Bulan 1 start la. Dah ada loan keta satu (bayaran ok adik pakai). Buat mase dia makan gaji tahun lepas. La ni income (akaun) perniagaan belum buka lagi..

ps: den punyo namo dah KO.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register