Kereta baru 0 downpayment!!!Free Gift!!!!

CG Sponsors




rathu_mar

Freshie
Joined
Jan 13, 2010
Messages
26
Reaction score
0
Points
3


Yang Anda Mahu:-

1*. 0 downpayment!!! boleh

2*. Fast approval !!! no problem

3*. Interest 3.5 !! boleh diuruskan

4*. Free stuff!!! ok...(voucher tinted,full tank minyak,steering lock n etc)

5*. Dijamin masa proses yang singkat

6*. Nak testdrive sebelum membuat keputusan




Yang Anda perlu buat:-

1*. Pilih kereta yang anda mahu...(tlg jgn call kalau nak tanya kereta apa ada...dah tak larat nak bgtau satu2 jenis)

2*. Tentukan budget anda untuk installment (dan saya boleh cadangkan kereta apa yg terbaik)...

3*. call saya utk temujanji...saya sediakan door-to door service
(saya boleh dtg ke tempat anda utk ambil dokumen) -bergantung kepada kawasan sbb saya di area sunway

2*. Sediakan semua dokumen yang diperlukan..(mungkin berlainan berdasarkan individu)


- NOSYI - 012 398 1308 (Sunway,Kajang,Putrajaya,Subang,semua kawasan KL,Bangi,Seri Kembangan dan yg sekitarnya)
Kami juga menjual kereta2 brand lain seperti Nissan,Toyota,Honda dan lain2...


* Terms and Condition Apply
*utk reply yg cepat...please call...sebab internet access saya terhad...


P/S: FOR SERIOUS BUYER ONLY !!! PLS CALL, NO SMS !!!
 
Last edited:
Sponsored Post

rathu_mar

Freshie
Joined
Jan 13, 2010
Messages
26
Reaction score
0
Points
3
La...sume orang dah kaya ke??? takde yg nak beli kereta baru???? kalau ada kwn2 lain nak beli pun takpe...bg je no saya
 

AbuGharib

Fun Poster
Joined
Mar 3, 2010
Messages
985
Reaction score
0
Points
10
Kereta neo 1.3? Gaji bersih rm1400, lepas? Serious ni..umor 22 perlu gerentor
 
Sponsored Post
Top
Log in Register