BTC USD 40,341.3 Gold USD 1,865.82
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kereta apa Idaman korang!!!

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Salam ceria semua,

Kepada mod jika thread nie dah ada leh ler delete erk...

Boring2 tgh lepak di pagi ahad nie terfikir lak aku kereta keluaran apa yg korang nak sangat miliki x dapat2 lagi sampai skrg, so korang leh gak cita keta jenis apa yg korang dok guna skrg nie, x kisah ler jenis apa pun.(jgn basikal sudah ler erk) :))
Meh kita borak dan sembang minat korang..


Korang gak leh cita jenis kereta Idaman korang yg dinginkan sangat tu, dan bakal dimiliki akan datang. Mari ler kita kongsi sama2 keinginan korang yang meluap dan teramat sangat tu... :">
Klau leh upload sekali photo erk, makeit real live skit... :)cgrock



Ok aku mula dulu:

Keta yg aku gunakan skrg nie keta nasioanal, proton wira jer...
alhamdulillah setakat nia sampai dah dari utara hingga ke selatan..

a92689ee-66b4-4692-84ae-f3cf06e8131.gif




Keta Idaman aku wat masa nie, berminat sangat pada toyota caldina... :x


thumb-caldina.jpg

thumb-caldina2.jpg

P/s; Tak cukup modal lagi nie, nak beli bayar cash.. :))
 
Last edited:
Sponsored Post

venomous

Active+ Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
4,469
Reaction score
61
Points
30
ermmmm....aku suke kete sport racing...
 

amira88

Legendary Member
Joined
Mar 5, 2008
Messages
12,032
Reaction score
12
Points
115
sekarang aku pakai VIOS 1.5G n MYVI....

22 ni masyuk...

nti ader wit aku nk amik skyline...

tp nti tua pn aku takan mampu untuk memilikinya...
 

AMICO66

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
9,631
Reaction score
258
Points
91
Teman tak mau nak berangan lebey2 le..takut beruban lak..:D:D:D
sekarang ni teman pakai kembara je...itu yang mampu...setia dengan kembara..sebab wife minat sangat dengan kembara ni.:D
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
sekarang aku pakai VIOS 1.5G n MYVI....

22 ni masyuk...

nti ader wit aku nk amik skyline...

tp nti tua pn aku takan mampu untuk memilikinya...


awek nak pakai skyline...
Tercabar betuii aku... :p
 

venomous

Active+ Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
4,469
Reaction score
61
Points
30
sport racing ada banyak jenis mana 1 bro?... :D

nk letak gmba tp gmba dlm pc la...
cmne ek???
honda S2000, nissan skyline, fairlady, RX7, RX8, supra, aston martin DB9, mc laren mecedes...
evo pn minat gak....
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
nk letak gmba tp gmba dlm pc la...
cmne ek???
honda S2000, nissan skyline, fairlady, RX7, RX8, supra, aston martin DB9, mc laren mecedes...
evo pn minat gak....

Kao wat cam nie..

1. register kat photobucket.com
2. upload pic ke sana
3. amik IMG tag dr sana, copy
4. paste img tag tu kat thread kamu
5. preview tgk jadi x

smoga berjaya! ;)
 

ulam

CG Top Poster Club
Joined
Apr 30, 2008
Messages
22,373
Reaction score
59
Points
120
Teman tak mau nak berangan lebey2 le..takut beruban lak..:D:D:D
sekarang ni teman pakai kembara je...itu yang mampu...setia dengan kembara..sebab wife minat sangat dengan kembara ni.:D


Nama lagi thread kereta idaman bro...
Xper berangan, mana tau leh jadi impian... :D
 

venomous

Active+ Member
Joined
Oct 29, 2008
Messages
4,469
Reaction score
61
Points
30
Kao wat cam nie..

1. register kat photobucket.com
2. upload pic ke sana
3. amik IMG tag dr sana, copy
4. paste img tag tu kat thread kamu
5. preview tgk jadi x

smoga berjaya! ;)

hmmm....
nk register2 ni den maleh...
xpe...korg2 knl kn kete2 yg aku sebut tu....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register