Kerani Diperlukan Di Production House- Perempuan sahaja

CG Sponsors




sangbadut

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
Salam kawan2.Kat sini ada kerja kosong urgent untuk diisi.

Jawatan : Kerani
Alamat : No 32-3B Jalan UP1/7 Ukay Perdana , Ampang Selangor
Nama : Dark Wave Pictures Sdn Bhd
Call :018-2224728 (Fiena)
Masa :1 petang-5 petang

Company ni adik aku punya.Kalau bleh dia nak pekerja tu pompuan sebab senang nak ikut di g mana2.Kalau laki leceh plak.Dan kalau bleh pompuan tu blum kawen la.Paham2 la line production ni keja tak tentu time.Dalam 11/12 ni nak roll lagi satu telemovie.Sebab tu nak pakai orang urgent ASAP.Call dulu untuk appointment.
 
Sponsored Post

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
pelakon dia tak nak ker??

aku nak gak kalo jadi pelakon..

dapat pelakon tambahan pn jadi la..
 

sangbadut

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
Utk extra ari tu aku dah bukak thread dah.Currently sekarang blum ada.Kalau ada aku bgtau eh.Sebab skrg kalu nak pakai kami pilih dari profile terdahulu yang datang casting
 

badrush

Super Active Member
Joined
Sep 4, 2008
Messages
5,519
Reaction score
18
Points
65
Utk extra ari tu aku dah bukak thread dah.Currently sekarang blum ada.Kalau ada aku bgtau eh.Sebab skrg kalu nak pakai kami pilih dari profile terdahulu yang datang casting
yeke...camna nak apply??

aku berminat nih..hehehe

tapi nak jadi kan part time je ar..
 

sangbadut

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
Sekarang dah ditutup bro.Kalau ada lagi bukak nak casting aku mesti open kat sini ehh :)
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
65
tengah shoot citer telemovie aper???
 

sangbadut

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
Bulan ni dalam 12 hb nie akan roll untuk RTM cerita 'Cinta,Dendam dan Airmata'
 

sangbadut

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
nak single aje ke...
Tak kisah.Cuma kalau dah kawen tu takut payah nak sesuaikan diri ngan line production nie.Ye lah kadang2 shooting abis lewat sampai kul 1-2 pagi.Sok pagi2 nak kena call time awal.Takut yang dah kawen nanti husband bising plak.Kalau bleh follow , bleh la datang untuk interview.Interview nanti producer puan fiena akan wat.Jawatan ni open balik sebab ari tu yang datang interview tak jadi.Sebab ada baby takut xleh bagi komitmen
 

sangbadut

Active+ Member
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
Jawatan dah diisi-mods leh lock topix.tq
 
Sponsored Post
Top
Log in Register