BTC USD 23,060.1 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kerani Diperlukan Di Production House- Perempuan sahaja

sangbadut

Active+ Member
Messages
2,618
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
Salam kawan2.Kat sini ada kerja kosong urgent untuk diisi.

Jawatan : Kerani
Alamat : No 32-3B Jalan UP1/7 Ukay Perdana , Ampang Selangor
Nama : Dark Wave Pictures Sdn Bhd
Call :018-2224728 (Fiena)
Masa :1 petang-5 petang

Company ni adik aku punya.Kalau bleh dia nak pekerja tu pompuan sebab senang nak ikut di g mana2.Kalau laki leceh plak.Dan kalau bleh pompuan tu blum kawen la.Paham2 la line production ni keja tak tentu time.Dalam 11/12 ni nak roll lagi satu telemovie.Sebab tu nak pakai orang urgent ASAP.Call dulu untuk appointment.
 
Sponsored Post

sangbadut

Active+ Member
Messages
2,618
Joined
Aug 4, 2008
Messages
2,618
Reaction score
232
Points
38
nak single aje ke...
Tak kisah.Cuma kalau dah kawen tu takut payah nak sesuaikan diri ngan line production nie.Ye lah kadang2 shooting abis lewat sampai kul 1-2 pagi.Sok pagi2 nak kena call time awal.Takut yang dah kawen nanti husband bising plak.Kalau bleh follow , bleh la datang untuk interview.Interview nanti producer puan fiena akan wat.Jawatan ni open balik sebab ari tu yang datang interview tak jadi.Sebab ada baby takut xleh bagi komitmen
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register