BTC USD 49,068.4 Gold USD 1,786.87
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kerani di agensi insurans

esohor

Active Member
Messages
1,524
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
SALAM.

saya nak mencari seorng kerani / merangkap Personal assistant untuk bekerja di agensi saya.

syarat2 kelayakkan

-wanita - berumur antara 20 - 27 (kalu boleh tak kahwin lagi)
-kelayakkan minima - SPM.
-pandai menggunakan excell, word, email :)
-jujur
- leh kerja di bawah pengawasan minima.

tempat kerja : tingkat 9, menara MAA, jln dewan bahasa.
masa kerja : 9am - 5.30 pm isnin - jumaat (5 hari seminggu)
gaji : permulaan rm800. (ada epf dan insurans free) - kalu prestasi ok, insyaALlah gaji dinaikkan bila confirm

email kat saya : [email protected]

job description : buat kerja2 opis berkaitan perjalanan agensi - cth : isi borang permohonan insurans takaful, menyemak semakan status permohonan insurans / takaful. buat kerja2 kerani. (mudah je rasa nya)
 
Sponsored Post

abgyin

Fun Poster
Messages
694
Joined
Nov 14, 2009
Messages
694
Reaction score
1
Points
15
aik pmpn yg xkawin je ke yg leh tt?laki org ke,pkwe org ke xleh?haha
 

esohor

Active Member
Messages
1,524
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
aik pmpn yg xkawin je ke yg leh tt?laki org ke,pkwe org ke xleh?haha

perempuan je...nama pun kerani tuan... kalu laki org / pakwe org.. susah rasa nya...nak buat keje2 filing ....
 

girlz

Freshie
Messages
21
Joined
Dec 6, 2007
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
SALAM.

saya nak mencari seorng kerani / merangkap Personal assistant untuk bekerja di agensi saya.

syarat2 kelayakkan

-wanita - berumur antara 20 - 27 (kalu boleh tak kahwin lagi)
-kelayakkan minima - SPM.
-pandai menggunakan excell, word, email :)
-jujur
- leh kerja di bawah pengawasan minima.

tempat kerja : tingkat 9, menara MAA, jln dewan bahasa.
masa kerja : 9am - 5.30 pm isnin - jumaat (5 hari seminggu)
gaji : permulaan rm800. (ada epf dan insurans free) - kalu prestasi ok, insyaALlah gaji dinaikkan bila confirm

email kat saya : [email protected]

job description : buat kerja2 opis berkaitan perjalanan agensi - cth : isi borang permohonan insurans takaful, menyemak semakan status permohonan insurans / takaful. buat kerja2 kerani. (mudah je rasa nya)

gaji mmg rm800 jer ker or depend on experience??:):)
 

alonso

CG Hardcore Club
Messages
62,520
Paid Membership
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
takde elaun ape2 ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register