Kerajaan (UMNO / BN) Rekrut Hacker India

CG Sponsors




Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Ntah laaaaaaaaaa
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
bagi menjamin kedudukan, mereka sanggup buat apa saja.
tak heran kalau dorang wat ni.
 

clorox_bersih

Legendary Member
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
mau CG manjang kene hack je la pasni..
time to makan gula2 hacks:)):))
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
Tak berasas, macamlah hackers Malaysia, kosong zero sangat. lol
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
hacker malaysia takleh. nanti belot. takut juga kalau pecah tembelang.
 

karabas

Active Member
Joined
Jul 3, 2006
Messages
1,014
Reaction score
35
Points
30
yg duk kene tu (yg bikin blog hentam sana sini termasuk raja2/gome) diaorg ni pun xtau sgt kot psl networking at least sikit2 ..diorg access internet dari rumah, registered networking (streamyx,celcom brdband,maxis brdband,Digi brdband, P1, Amax, Ezzy dll)..once bikin je blog.. 1st time register tu biasa la server (overseas server utk blog @ domain lain) sudah record IP addr diaorg... so base on other country government authority diaorg ada hak utk dapatkan info dari owner/admin server/domain utk dapatkan IP si blogger.. dan rasanya mungkin ada jalan pintas lain yg biasa digunakan oleh CySec (Cyber Security Msia) utk dapatkannya..

duk fikir...apalah ba-wau-dal-wau-ha sgt pembikin2 blog nih creat/routine access blog diorg yg hentam sana sini directly dari line tenet rumah @ broadband diaorang.. wifi/hotspot kan belambak2... so yg direkodkan diserver adalah kedai2 mamak tuh.. :) adoyai.. otak kasi jalan sikit la

ps. selagi wifi/hotspot xamik details info mereka yg guna wifi diaorg okay la lagi...akan datang kalau dah start amik details..hati2 la..
 

FaridZainol

Active Member
Joined
Dec 23, 2009
Messages
1,875
Reaction score
62
Points
30
Aku rasa persoalannya bukan upah hackers malaysia ke atau hackers india..
Persoalannya sejauh mana kebenaran apa yg ditulis itu...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register