BTC USD 56,457.6 Gold USD 1,764.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KERAJAAN PN sikit lagi akan TUMBANG...Kita Rakyat.....Kita Lobai Walauunn

rokiahronggeng

Active Member
Messages
1,003
Joined
Oct 27, 2008
Messages
1,003
Reaction score
227
Points
33
Komunis dan demokrasi beraja tidak sehaluan.
Puak2 komunis tak payah la berangan nak join kabinet kerajaan

Screenshot_20210823-194259_Facebook.jpg
 
Sponsored Post

WnB

Super Active Member
Messages
9,356
Joined
Dec 30, 2007
Messages
9,356
Reaction score
484
Points
91
Pembangkang minta masuk kabinet.. Sekali dpt tawaran masuk jawatankuasa daa...

Masuk kabinet dpt pangkat.. Masuk jk dapat kerja.. Mana maunya... 🀣🀣🀣
 

kidomaru

Fun Poster
Messages
163
Joined
May 1, 2011
Messages
163
Reaction score
9
Points
15
Opposition dah tak payah fikir pasal nak jadi pm ke 9. Fikir nanti next pru buat strategi untuk tarik undi rakyat jgn buat strategi rakyat bengang sudah. Nanti sampai sudah dapat jadi bakal pm je.
 

akecema

CG Top Poster Club
Messages
23,891
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,891
Reaction score
3,017
Points
206
Opposition dah tak payah fikir pasal nak jadi pm ke 9. Fikir nanti next pru buat strategi untuk tarik undi rakyat jgn buat strategi rakyat bengang sudah. Nanti sampai sudah dapat jadi bakal pm je.
Pm9 apo bro
Dsis la pm9, xpm9 yang lain dah
Anwar bakal pm10
 

kidomaru

Fun Poster
Messages
163
Joined
May 1, 2011
Messages
163
Reaction score
9
Points
15
Pm9 apo bro
Dsis la pm9, xpm9 yang lain dah
Anwar bakal pm10
Alamak silap. Kesian jugak anwar kempunan nak jadi pm. Bakal pm sampai sudah dia. Haritu ph menang pun takleh jadi pm kena game dgn atuk. Next pru xtahu la kena game dgn sapa pula.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register