BTC USD 42,470.9 Gold USD 1,776.36
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KERAJAAN PN sikit lagi akan TUMBANG...Kita Rakyat.....Kita Lobai Walauunn

Sponsored Post

miehensem

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
16,112
Reaction score
1,716
Points
191
jkom kalau tak ratib hancing.. elaun tak masuk wo.. hahahaha..

adoiyai jkom oo jkom.. masyuk buat kerja elaun masuk.
 

WnB

Super Active Member
Joined
Dec 30, 2007
Messages
9,330
Reaction score
479
Points
91
bukak je parlimen kalau berani. hahaha..

dia p darurat kan negara..
dia p tutup parlimen..
dia p sogok mp dgn glc
dia p sogok mp dgn menteri

pastu dia tanya bila nak tombang?

at least.. kalau ada perasaan malu sikit kan bagus.
Ooo sbb darurat n parlimen x buka kaa tak tumbang lagi..
Takpe2.. Sat lepas ni darurat habis parlimen buka, boleh kasi tumbang dah tu... Wat pe bagi lobai jadi menteri lama2.. Lobai kena jaga masjid surau nikah kawin jaa..

Betul kan bang miehensem?
 

cariemas100

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2020
Messages
898
Reaction score
313
Points
31
jkom kalau tak ratib hancing.. elaun tak masuk wo.. hahahaha..

adoiyai jkom oo jkom.. masyuk buat kerja elaun masuk.

kerajaan ph hancing perlu cybertrop utk tutup hancing. spin selagi boleh.

kerajaan PN tak perlu cybertrop, rakyat akan jadi cybertrop supaya hancing ph tak berbau lagi. 22 bulan kena kencing, di keji di maki, mana tahan.
 

cariemas100

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2020
Messages
898
Reaction score
313
Points
31
Ooo sbb darurat n parlimen x buka kaa tak tumbang lagi..
Takpe2.. Sat lepas ni darurat habis parlimen buka, boleh kasi tumbang dah tu... Wat pe bagi lobai jadi menteri lama2.. Lobai kena jaga masjid surau nikah kawin jaa..

Betul kan bang miehensem?

covid abes, rakyat nk minta pru terus, kita tengok sape mengelupor kepanasan. sejarah hancing 22 bulan tak sempat nak cover dah.

mesti tiba2 suh covid balik. takut pru. telor tarak.
 

miehensem

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
16,112
Reaction score
1,716
Points
191
covid abes, rakyat nk minta pru terus, kita tengok sape mengelupor kepanasan. sejarah hancing 22 bulan tak sempat nak cover dah.

mesti tiba2 suh covid balik. takut pru. telor tarak.

nak tergelak pun ada dgn hang ni.. konpiden lebih sgt..

bila kerajaan naik sebab khianat konpiden lebih dan rasa juah berani challenge dengan kerajaan yg menang melalui pru..

aku nak tgk pru jadi apa dkt kerajaan hang sayang ni. hahahaa..


btw.. dalam rekod politik negara.. kerajaan hang sayang ni paling teruk performance berbanding bn dan ph dulu.

ada hati nak rasa menang pru. hahahaha
 

cariemas100

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2020
Messages
898
Reaction score
313
Points
31
nak tergelak pun ada dgn hang ni.. konpiden lebih sgt..

bila kerajaan naik sebab khianat konpiden lebih dan rasa juah berani challenge dengan kerajaan yg menang melalui pru..

aku nak tgk pru jadi apa dkt kerajaan hang sayang ni. hahahaa..


btw.. dalam rekod politik negara.. kerajaan hang sayang ni paling teruk performance berbanding bn dan ph dulu.

ada hati nak rasa menang pru. hahahaha


menang pru dengan janji bulan bintang, last2 hancing, dihina, dikata pemalas, suh ikat perut bla2.

org undi ph sebab janji bulan bintang, tapi kencing yg korang bagi, so jgn nak konfiden sgt nak memang next pru. apa sahaja janji akan terus di cop hancing.
22 bulan org akan kenang bro. betul2 hancing
 

cariemas100

Fun Poster
Joined
Oct 24, 2020
Messages
898
Reaction score
313
Points
31
nak tergelak pun ada dgn hang ni.. konpiden lebih sgt..

bila kerajaan naik sebab khianat konpiden lebih dan rasa juah berani challenge dengan kerajaan yg menang melalui pru..

aku nak tgk pru jadi apa dkt kerajaan hang sayang ni. hahahaa..


btw.. dalam rekod politik negara.. kerajaan hang sayang ni paling teruk performance berbanding bn dan ph dulu.

ada hati nak rasa menang pru. hahahaha

pn naik sebab agung pilih. takde isu khianat.

sendiri letak jawatan, sendiri tumbang kerajaan. awat hang lupa ka atuk hang yg letak jawatan?
 

aim02Aug

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2011
Messages
8,285
Reaction score
1,272
Points
151
nak tergelak pun ada dgn hang ni.. konpiden lebih sgt..

bila kerajaan naik sebab khianat konpiden lebih dan rasa juah berani challenge dengan kerajaan yg menang melalui pru..

aku nak tgk pru jadi apa dkt kerajaan hang sayang ni. hahahaa..


btw.. dalam rekod politik negara.. kerajaan hang sayang ni paling teruk performance berbanding bn dan ph dulu.

ada hati nak rasa menang pru. hahahaha
ala mie

yg jatuhkan kera jaan pee esh sendiri - yg terpecah tu dari dlm pee esh sendri

yg perkenan PM skrg ni--> Ydpa - xkan demi dap ko nak derhaka raja2 melayu ??

salah sendiri nk kambing hitam org lain plk :ROFLMAO: 🏆
 

sapit87

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2012
Messages
8,255
Reaction score
483
Points
91
dah tumbang ke belum nih..tp kat flat rumah aku tahun ni xde lembu tumbang pun sedih uhuk2
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register