BTC USD 62,859.7 Gold USD 1,765.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

KERAJAAN PN sikit lagi akan TUMBANG...Kita Rakyat.....Kita Lobai Walauunn

Mata_Pena

Super Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,259
Reaction score
1,796
Points
141
Soalan:

"Apa aset negeri yang memberi pulangan tahunan baik telah dibina oleh Guan Eng dalam tempoh 10 tahun dia Ketua Menteri?"
 
Sponsored Post

Mata_Pena

Super Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,259
Reaction score
1,796
Points
141
feri pulau pinang pun nak harap federal kasik duit.
kalau tak jadi tukun tiruan dah.
kah kah kah

1612011487826.jpeg
 

Mata_Pena

Super Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,259
Reaction score
1,796
Points
141
apa lagi janji manifesto populis yg hendak dibawa oleh pembangkang?

- tol free?
- free education?
- free itu? free ini?
- langsaikan hutang peneroka?

yg diatas, semuajanji lapok dan tipu belaka.

ape lagi janji2? yg baru?
sape boleh jawab?

jawab tau.. kalau tak jawab = PKR DAP AMANAH semua takde perancangan masa depan
ke nak bagi RM30 lagi?

1612055759126.jpeg
 

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,459
Reaction score
444
Points
51
apa lagi janji manifesto populis yg hendak dibawa oleh pembangkang?

- tol free?
- free education?
- free itu? free ini?
- langsaikan hutang peneroka?

yg diatas, semuajanji lapok dan tipu belaka.

ape lagi janji2? yg baru?
sape boleh jawab?

jawab tau.. kalau tak jawab = PKR DAP AMANAH semua takde perancangan masa depan
ke nak bagi RM30 lagi?

View attachment 335458

Alaaa tuan....
Memerintah pun tak smpai 1 penggal...
Mcm mana nak buat smua tu....
Agak2 la, cuba bg jaga tempoh masa mcm umno... Msti lagi hebat tau...

Pssst..
No acc bank dah share kan hari tu.. Nnti transfer ye....
Dpt gak duit tepi pagi2 ahad ni....
Hahhahhaa....
 

Mata_Pena

Super Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,259
Reaction score
1,796
Points
141
Alaaa tuan....
Memerintah pun tak smpai 1 penggal...
Mcm mana nak buat smua tu....
Agak2 la, cuba bg jaga tempoh masa mcm umno... Msti lagi hebat tau...

Pssst..
No acc bank dah share kan hari tu.. Nnti transfer ye....
Dpt gak duit tepi pagi2 ahad ni....
Hahhahhaa....

lobai DAP cybertrooper walaun punya payment hold.
Kalau berminat sila standby dalam gua dulu bersama rakan seperjuangan yg lain mcm tuan tanah kedaung
 
Last edited:

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
2,459
Reaction score
444
Points
51
lobai DAP cybertrooper walaun punya payment hold.
Kalau berminat sila standby dalam gua dulu bersama rakan seperjuangan yg lain mcm tuan tanah kedaung

Patut la payment bayar sangkut2...
Ampeh btul la, keje dah buat..
Elaun tak masuk... Dah masuk gua rupa nya.
Cissss, ampeh btul la...
Hahhaha..
 

Mata_Pena

Super Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,259
Reaction score
1,796
Points
141
FB_IMG_1615173278113.jpg


Bestnya dapat tanah seumur hidup utk 10 generasi.

Mcm2 lagi dapat free..
Free tol
Free education
Makan bersuap
Tido berdodoi

Hehehe undilah DAP
 

Mata_Pena

Super Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,259
Reaction score
1,796
Points
141
FB_IMG_1615173231019.jpg


Tak nak ada agama ke mcm mana ni?

Ape2lah.. janji undi DAP
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register