BTC USD 43,168.6 Gold USD 1,750.91
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kerajaan gagal covid19

miehensem

Legendary Member
Joined
Dec 22, 2007
Messages
16,121
Reaction score
1,718
Points
191
setuju...

teruk2 PH....at least dapat la merasa bil UNIFI dah turun.

kalau tak sampai kiamat harga UNIFI / FIBER Kat malaysia ni mahal nak mampus

dgn Streamyx yang harga ntah apa apa..

plus highway juga dah turun permanent 30% berbanding zaman najib penyamun. tak dpt free highway.. discounted highway pun okey jugak.

tu ph la kan..

PN? dia daruratkan negara sebab nak naikkan jangkitan kobid. hahaha..

beria darurat.. pastu beria tarik darurat.. depa ingat ydpa ni anak menakan takiyudin kot. sesuka hati nak main2 daruratkan negara ni.


tapi takleh kata lebih2 dkt kerajaan melayu isele ni.. kang kupur nikemat pulak.. adui.. haha
 
Sponsored Post

dell

Super Active Member
Joined
Apr 29, 2007
Messages
8,273
Reaction score
134
Points
83
plus highway juga dah turun permanent 30% berbanding zaman najib penyamun. tak dpt free highway.. discounted highway pun okey jugak.

tu ph la kan..

PN? dia daruratkan negara sebab nak naikkan jangkitan kobid. hahaha..

beria darurat.. pastu beria tarik darurat.. depa ingat ydpa ni anak menakan takiyudin kot. sesuka hati nak main2 daruratkan negara ni.


tapi takleh kata lebih2 dkt kerajaan melayu isele ni.. kang kupur nikemat pulak.. adui.. haha
oo ya..lupa tol PLUS juga dah turun..syukur

biasa la..mana2 kerajaan mana ada yang perfect..PH ni ibarat setahun jagung ,,baru nak mengemudi kapal..tapi banyak sgt usaha untuk jatuhkan

BN ke PH ke PN ke...semuanya tetap akan ada masalah pentadbiran..takde yang sempurna..

sebab tu kita perlu pembangkang yang kuat,,untuk check and balance

tanpa pembangkang , rakyat takkan dapat tahu pun apa info contoh pasal penyamun dalam kerajaan, IMDB , Tabung Haji , Felda , Lembu Feedlot , etc
 

Luke

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
6,491
Reaction score
851
Points
121
DAP telah menderhaka.. Apa lagi mengamuklah semua. Kita perangi DAP... Takbiiiiir..
FB_IMG_1627545608203.jpg
FB_IMG_1627545613297.jpg
 

zari83

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2011
Messages
4,101
Reaction score
975
Points
81
DAP telah menderhaka.. Apa lagi mengamuklah semua. Kita perangi DAP... Takbiiiiir..
FB_IMG_1627545608203.jpg
FB_IMG_1627545613297.jpg

tak sempat tunggu isnin dah kantoi.. pening penyokong2 pn nak bekap..haha
 

Luke

Super Active Member
Joined
Sep 20, 2007
Messages
6,491
Reaction score
851
Points
121
Kerajaan gagal & kerajaan ketulahan..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register