BTC USD 35,940.7 Gold USD 1,816.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kerajaan cadang beli semua tanah di Kampung Baru

synyster

Active+ Member
Messages
2,649
Joined
Nov 29, 2010
Messages
2,649
Reaction score
59
Points
40
Memang bagus kalau master plan dia macam tu. Cuma jangan lepas ni ada tambahan nama org luar atau bangsa lain yg beli tanah situ.
Ada ke masterplan sblom ni yg nk masukkan nama org asing dln tanah? Mmg dh ada kan akta Kg Baru yg mmg menghalang pemilikan asing...
 
Sponsored Post

no trade

Super Active Member
Messages
9,411
Joined
May 16, 2008
Messages
9,411
Reaction score
416
Points
96
Ada ke masterplan sblom ni yg nk masukkan nama org asing dln tanah? Mmg dh ada kan akta Kg Baru yg mmg menghalang pemilikan asing...
Bagus la kalau dah ada akta tu. Cuma bila dia buat rumah apartment bukan ke org lain boleh beli?atau apartment tu mmg untuk penduduk asal kg baru je?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register