Kerajaan BN mencuri sample air mani anwar

CG Sponsors




badawidollah2

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
4,237
Reaction score
33
Points
30
hello all,

aku edit sikit pasal ramai yang tak faham

kenapa harus menunggu 2 tahun hanya untuk mendapatkan sampel sperma?
senang je nak dapatkan mana2 sample sperma. sperma korang pun leh didapat dalam masa 2 tahun.

betul tak.




ps/
medicolegal doctor dah tak dapat dipercayai lagi dinegara ini.
ape yang doctor tulis dalam visus et repertum kes saiful dah direject kerajaan BN. lepas ni, doctor2 xpayah nak wat visum lagi.
 
Last edited:
Sponsored Post

duan47

Active+ Member
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,765
Reaction score
98
Points
30
hello all,
aku syak bahawa kerajaan BN menunggu 2 tahun untuk mencuri sample air mani anwar

dimana boleh didapat sampel mani?

seluar dalam ataupun kondom mungkin target yang sesuai.
setelah 2 tahun menanti, tak mungkin kerajaan BN tak mampu mendapatkan sample air mani anwar.

lepas ni
korang kene hati2 plak.


ps/
medicolegal doctor dah tak dapat dipercayai lagi dinegara ini.
ape yang doctor tulis dalam visus et repertum kes saiful dah direject kerajaan BN. lepas ni, doctor2 xpayah nak wat visum lagi.
Apa punya thread la TT buka ni... :(scam
 

achok

Legendary Member
Joined
Jul 8, 2008
Messages
14,705
Reaction score
295
Points
141
hmm bahaya ni buang merata2.... :))
 

private_eye217

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
2,724
Reaction score
47
Points
30
air mani pun nak cari...ketandusan ker yg mencuri nih
 

drzairie

Active Member
Joined
Dec 18, 2007
Messages
2,097
Reaction score
9
Points
30
hello all,
aku syak bahawa kerajaan bn menunggu 2 tahun untuk mencuri sample air mani anwar

dimana boleh didapat sampel mani?

Seluar dalam ataupun kondom mungkin target yang sesuai.
Setelah 2 tahun menanti, tak mungkin kerajaan bn tak mampu mendapatkan sample air mani anwar.

Lepas ni
korang kene hati2 plak.


Ps/
medicolegal doctor dah tak dapat dipercayai lagi dinegara ini.
Ape yang doctor tulis dalam visus et repertum kes saiful dah direject kerajaan bn. Lepas ni, doctor2 xpayah nak wat visum lagi.
den pun tak paham..apo yang tt ni melalut tak tontu arah...
Dah kono bayar ko...he..he..
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
bank of sperm kekurangan sperma kepada sesiapa yg sihat bolehla menderma
 

naj2921

Active+ Member
Joined
Apr 16, 2008
Messages
4,529
Reaction score
12
Points
25
oleh itu...berhati-hatilah la ek..jgn tinggalkan seluar dalam merata2..:D:D
 

badawidollah2

Active+ Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
4,237
Reaction score
33
Points
30
den pun tak paham..apo yang tt ni melalut tak tontu arah...
Dah kono bayar ko...he..he..
free je
cuma kalau sample air mani
2 tahun leh dapat tu
ape la susah sangat untuk kerajaan pusat dapatkan sample tu
skodeng perempuan tgh tido pun bole
 
Sponsored Post
Top
Log in Register