Keputusan Perguruan KPLI.. Cari Sape Nak Tukar Tempat Posting Secara Suka Sama Suka

CG Sponsors




dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
Assalamualaikum,

Keputusan untuk Lepasan ijazah yang mengikuti KPLI telah keluar..

tp kena call klu xde nama

di sini aku nak cari sape2 yg dpt posting tempat yg dia x suke, then nak tukar suka sama suka dgn yg lain.

aku nak cari sape yg nak tukor ke kedah tapi dia dpt selangor..:(:)(( course math.

tulonnnnn..


 
Last edited:
Sponsored Post

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
saya terfikir apa kata wujudkan thread untuk siapa2 yg nak tukar tempat kerja sebagai contoh kakitangan kerajaan di sabah nak tukar ke semenanjung kalau ada staf di sem. boleh tahu yg kt sabah ada org nak tukar. amacam idea ini. bantu membantu sesama insan. tak kira jabatan apa pun.
 

duan47

Active+ Member
Joined
Dec 15, 2008
Messages
2,758
Reaction score
97
Points
30
dr_alban @ wife yg dpt kedah ni.?

:D
 

roslanab

Active Member
Joined
Dec 30, 2008
Messages
2,483
Reaction score
23
Points
25
saya terfikir apa kata wujudkan thread untuk siapa2 yg nak tukar tempat kerja sebagai contoh kakitangan kerajaan di sabah nak tukar ke semenanjung kalau ada staf di sem. boleh tahu yg kt sabah ada org nak tukar. amacam idea ini. bantu membantu sesama insan. tak kira jabatan apa pun.
Aku setuju cadangan ini. Lagipun di luar sana memang ramai nak tukar tempat masing2. Cuma tiada platform camana nak buat.
CG ni adalah salah satu platform yg sesuai utk semua jabatan.
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
kalau camtu boleh lah . admin boleh lepas kut
 

smiler

Active Member
Joined
Sep 14, 2009
Messages
1,545
Reaction score
5
Points
25
Tumpang lalu TT, ada x saper2 kat sini nak tukar suka sama suka. Sy dr perak nak ker area selangor. Pensyarah kolej Komuniti. Kos IT. Klu bleh nak tukar kat KK Hulu Langat.
 

dr_alban

Super Active Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
7,350
Reaction score
170
Points
88
salam semua.. ni untuk Lepasan Ijazah yg Masuk Maktab jer.
sape nak tukar bgtau ler...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register