Kepentingan ‘Dating’ Untuk Pasangan Suami Isteri

Recommended Brokers


chulax12

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2012
Messages
5,308
Reaction score
599
Points
121
Satu perkongsian dari Najmi Nawawi dalam laman Facebook mengatakan bahawa pasangan suami isteri juga perlu ada masa untuk dating. Namun begitu, kesibukan bekerja sedikit sebanyak membataskan hubungan antara suami isteri. Oleh itu, pasangan yang sudah berkahwin memerlukan ruang untuk meluangkan masa bersama.

Berikut adalah 5 kepentingan ‘dating’ dipetik dari lama Facebook Najmi.





Cuba ingat balik apa detik-detik yang paling anda suka tentang pasangan anda?

Sumber :
Najmi Nawawi
 
Sponsored Post

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
17,558
Reaction score
912
Points
161
betul...aku sampai kadang ambil half day....ajak wife gi lunch berdua...masa tu la sembang romantik sikit.....masa bercinta boleh..takkan lepas kahwin tak boleh....soalan yg perempuan suka tanya.....abg sayang saya tak?...sayanggggggggg....aku jawab..hehehe
 

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,473
Reaction score
213
Points
73
betul...aku sampai kadang ambil half day....ajak wife gi lunch berdua...masa tu la sembang romantik sikit.....masa bercinta boleh..takkan lepas kahwin tak boleh....soalan yg perempuan suka tanya.....abg sayang saya tak?...sayanggggggggg....aku jawab..hehehe
kena plop ada opismate atau kenalan dia ada problem umoh tangga.... dia storyy pasal tuh.. n ayat last... akan tanya sayang dia ker tak hehehe...
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
17,558
Reaction score
912
Points
161
kena plop ada opismate atau kenalan dia ada problem umoh tangga.... dia storyy pasal tuh.. n ayat last... akan tanya sayang dia ker tak hehehe...
standard wife boh,,,,,dia nak secure tahapp kita sayang dia....yg penting buat dia selalu ketawa dan senyum....settle yg ni YANG LAIN...berehhhhhh..hehhee
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,362
Reaction score
301
Points
131
Mak bapak Aku pun skrg asyik dating berdua je.. Aku lak Yang jeles....haha

Dlu time bapak Aku keje mmg selalu xde kat rmh...apa2 mak Aku gan Aku je la...

Ni dua2 da pencen g dok tempat lain Aku je la melangok sorang2 kat sepang ni..
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,639
Reaction score
159
Points
33
aq sekurang2nya minima sebulan sekali keluar dating..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register