Kepentingan ‘Dating’ Untuk Pasangan Suami Isteri

CG Sponsors




chulax12

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jun 17, 2012
Messages
5,404
Reaction score
636
Points
151
Satu perkongsian dari Najmi Nawawi dalam laman Facebook mengatakan bahawa pasangan suami isteri juga perlu ada masa untuk dating. Namun begitu, kesibukan bekerja sedikit sebanyak membataskan hubungan antara suami isteri. Oleh itu, pasangan yang sudah berkahwin memerlukan ruang untuk meluangkan masa bersama.

Berikut adalah 5 kepentingan ‘dating’ dipetik dari lama Facebook Najmi.





Cuba ingat balik apa detik-detik yang paling anda suka tentang pasangan anda?

Sumber :
Najmi Nawawi
 
Sponsored Post

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,602
Reaction score
1,564
Points
201
betul...aku sampai kadang ambil half day....ajak wife gi lunch berdua...masa tu la sembang romantik sikit.....masa bercinta boleh..takkan lepas kahwin tak boleh....soalan yg perempuan suka tanya.....abg sayang saya tak?...sayanggggggggg....aku jawab..hehehe
 

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,646
Reaction score
283
Points
91
betul...aku sampai kadang ambil half day....ajak wife gi lunch berdua...masa tu la sembang romantik sikit.....masa bercinta boleh..takkan lepas kahwin tak boleh....soalan yg perempuan suka tanya.....abg sayang saya tak?...sayanggggggggg....aku jawab..hehehe
kena plop ada opismate atau kenalan dia ada problem umoh tangga.... dia storyy pasal tuh.. n ayat last... akan tanya sayang dia ker tak hehehe...
 

Penbiru

Legendary Member
Joined
Jan 12, 2008
Messages
19,602
Reaction score
1,564
Points
201
kena plop ada opismate atau kenalan dia ada problem umoh tangga.... dia storyy pasal tuh.. n ayat last... akan tanya sayang dia ker tak hehehe...
standard wife boh,,,,,dia nak secure tahapp kita sayang dia....yg penting buat dia selalu ketawa dan senyum....settle yg ni YANG LAIN...berehhhhhh..hehhee
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,178
Reaction score
453
Points
141
Mak bapak Aku pun skrg asyik dating berdua je.. Aku lak Yang jeles....haha

Dlu time bapak Aku keje mmg selalu xde kat rmh...apa2 mak Aku gan Aku je la...

Ni dua2 da pencen g dok tempat lain Aku je la melangok sorang2 kat sepang ni..
 

Name:

Active Member
Joined
Dec 25, 2012
Messages
1,989
Reaction score
251
Points
51
aq sekurang2nya minima sebulan sekali keluar dating..
 

qubs

Super Active Member
Joined
Oct 4, 2010
Messages
9,258
Reaction score
147
Points
73
Tgk wayang time ank2 ke skola
Hahaha
 
Sponsored Post
Top
Log in Register