To Sell Kepala makin botak...mcm mana nak buat ?? TESTIMONIAL WARGA CG

Recommended Brokers


silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,397
Reaction score
70
Points
125


“6 in 1 Mengatasi Masaalah Rambut Gugur, Beruban, Kelemumur Dan Kulit Kepala Gatal”

Mengandungi 60ml dlm setiap botol. Super Lebat Cream dirumuskan khas daripada 100% herba yang diperkaya dengan Vitamin dan protein untuk kesuburan dan mempercepatkan pertumbuhan rambut, khusus bagi masalah rambut bercabang, kering, gugur dan kelemumur dapat diatasi.

Menghasilkan melanin yang mengekalkan rambut asli kehitam-hitaman tanpa perlu diwarnakan
Sesuai digunakan sebagai krim harian, agar kekal segar dan bersinar
Membekalkan oksigen yang mengcukupi bagi mempercepatkan pertumbuhan rambut dan menguatkan akar rambut agar tidak mudah putus
Mengatasi masalah rambut gugur, kelemumur dan melebatkan rambut.
Sesuai digunakan oleh lelaki mahupun wanita.
Cara penggunaan

Sapukan Super Lebat Krim keserata rambut dan kulit kepala sambil mengurut rambut pada setiap hari. 1-2 kali sehari selepas mandi.

HARGA: RM26.00 (Harga sebenar RM28.90)

COD : Taman Puncak Jalil, Seri Kembangan

Poslaju : RM6 (Semenanjung) RM9 (Sabah/Sarawak)

Lanjut - SMS/CALL/WASSAP : 01 4343 4433

## spesial untuk warga CG (cream + syampoo)

1 set = RM48

(harga sebenar RM28.90 + 25.00 = 53.90)​

Takyah tggu testimoni member2 CG tuan2...
Google je "testimoni lebat d herbs"...
Ada bnyk kt situ....

Sy baru guna nk dekat 3 mggu dah...
Mmg ada perubahan...

Cuba la....


UP utk tt...


:)cgrock:)cgrock





aku da pakai nk sebulan da bende ni...kalau sebelum ni rambut banyak gugur..skang da kurang da..tp xseteruk dulu la..aku pakai pn sebb adik aku tegur da lapang ckit kt bhgn tengah kepala ni..huhu..
Actually ada sikit perubahan...hal benda berubat ni makan masa sikit tapi berbaloi... kena yakin baru menjadi pekara apa pun yg kita buat
Even dalam usaha siang malam dok pulun guna krim ni...bau pun wangi..hehe..

Moga ada perubahan yg bagus pada rambut sebelum raya..eewah! Amin..

rasa berangin kulit kepala guna krim ni pas mandi..syok beb!
den dah pakai barang yg TT jual ni.. mmg berhasil... kelemumur pun dah berkurang.. tak rugi beli.. sapa2 nak cuba, jgn ragu2 utk deal dgn TT okay... ^___^
aku guna d-herbs// kepala dah penuh rambut.. 6 bulan dulu mmg dah terang licinnya...berbaloi aku invest utk kepala aku di yg kat depan tu... maggi dah lama boikot.. segala barang cinabeng byk guna bahan2 pengawet dan perasa2 pelbagai jenis aku dh boikot... makan untuk sihat sahaja.. TQ dherbs... hari khamis lepas beli dkt lugwing farmasi gua musang.. harga ahli RM23.80 shj
Teman nak bg testimoni skit,dulu ada beli dr tt krim lebat nie sama dgn shampoo,rambut teman memang jenis halus so bila byk yg gugur dah mula nampak jarang area tgh kepala, pakai krim lpas abis 1 nampak mcm x berkesan sgt,lpas masuk yg kedua baru nampak rambut lebat balik, so setiap org kesan lain2, kena try 2-3 bulan baru kadang2 baru nampak hasilnya,so far skrg x pakai minyak rambut lain,geman gunakan krim lebat tu sebagai minyak rambut,lpas tu 2-3 hari shampoo rambut,setakag nie kesannya memberasangkan,harga pun murah kekeke,sape yg rambut byk gugur sblum botak boleh order terus dr tt,:D:D:D
Dah pakai seminggu.. Wat mase ni ok la.. Kelemumur da kurang.. Kepala pon da xgatal.. Rambut pon da kurang gugur.. Btw, rmbut sy pjg mcm mus may hehe..
 
Last edited:
Sponsored Post

silverchair959

Legendary Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
17,397
Reaction score
70
Points
125
tracking ni poslaju

EM300304861MY Murtaza
EM403630995MY Ainul
EM403631069MY Ahmad Damanhuri
EM403631055MY Alex
EM403631072MY Aimi
EM403747668MY Aidil
EM403747671MY Nur Fatihah
EM300304889MY Hairol Nizam
EM403630987MY Shahrizan
EM403631086MY Zamindra
EM403747699MY Shafei
EM403747685MY Kamal
EM300304875MY Khairul
EM403631041MY Rosli
EM403631007MY Nabil
EM403631024MY Kamal Irfan
EM403631015MY Rafiqi
EM300304835MY Yusri
EM300304844MY Hafiz
EM300304858MY Hafiz
EM300304827MY Fariz
EM300304813MY Sallehudin
EM300304795MY Fairoz
EM384107404MY Normasiati
EM384107395MY NOrmasiati
EM384107418MY Zarirah
EM300304800MY Mohamad Hafiz
EM384107381MY Zamrie
EM427993014MY Syahir
EM427993062MY Syahril
EM427993059MY Murtaza
EM427993045MY Shahril
 
Last edited:

MAIDIN

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
446
Points
81
tahap keberkasanannya camne
 

userun

Super Active Member
Joined
Mar 16, 2009
Messages
6,329
Reaction score
67
Points
70
rambut aku kering, kalo panjang jd serabai n mcm nak kerinting, boleh di atasi?
 

Scorpions10

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2010
Messages
16,345
Reaction score
56
Points
120
rambut aku kt tengah2 dh makin kurang..pm me tt detail n best price :D
 

JUTAWAN007

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Sep 7, 2007
Messages
50,518
Reaction score
44
Points
520
Mantap produk ini, saya sudah cuba :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register