BTC USD 35,416.7 Gold USD 1,877.60
Time now: Jun 1, 12:00 AM

kepada warga cg melaka

msi9915

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
salam semua.kepada mod saya minta maaf kalau salah tempat. tolong beritahu atau tolong alihkan ke tempat betul kalau tersilap. tq:)cgrock

saya dengan segala hormatnya ingin menjemput warga melaka ke taklimat pertama perniagaan imuone international berhad di hotel seri malaysia air keroh melaka pada 12 hb nov ini, pada hari rabu jam 8.30 malam.

taklimat perniagaan serta strategi bagaimana kumpulan yg akan saya bina nanti bakal menarik sehingga 4 angka kemasukan sebulan dengan cara yang paling mudah yg mana secara tidak langsung akn memberikan keuntungan yg lumayan nanti.

jadi jgn ketinggalan utk menjana pendapatan yg lumayan bersama kumpulan yg akn saya buat nanti.

sesiapa yg berminat bolehlah menempah namanya di dlm thread ini. guna nama nick pun takpa. sebab saya nak tahu jumlah peserta bagi memudahkan saya menambah tempat duduk jika perlu.

jasa baik diminta agar mereka yg ingin hadir sahaja meletakkan nama. diharap tiada yg saja suka2 meletakkan nama tanpa mempunyai keinginan utk hadir.:D ( tak baik buat macam tu ):D

jika ada dari luar melaka juga ingin hadir, boleh juga meletakkan nama anda di thread ini. nama nick pun takpa.

sekian dahulu, dan kpd mod minta maaf sekali lagi kalau tersilap letak thread ini.:)cgrock

jemput hadir semua nanti dan dengarkan sendiri bagaimana strategi yg akn kami lakukan insyaallah akn berjaya menarik sehingga 4 angka kemasukan sebulan di dlam kumpulan kami.:)paid
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
ada charge ke ni?

salam semua.kepada mod saya minta maaf kalau salah tempat. tolong beritahu atau tolong alihkan ke tempat betul kalau tersilap. tq:)cgrock

saya dengan segala hormatnya ingin menjemput warga melaka ke taklimat pertama perniagaan imuone international berhad di hotel seri malaysia air keroh melaka pada 12 hb nov ini, pada hari rabu jam 8.30 malam.

taklimat perniagaan serta strategi bagaimana kumpulan yg akan saya bina nanti bakal menarik sehingga 4 angka kemasukan sebulan dengan cara yang paling mudah yg mana secara tidak langsung akn memberikan keuntungan yg lumayan nanti.

jadi jgn ketinggalan utk menjana pendapatan yg lumayan bersama kumpulan yg akn saya buat nanti.

sesiapa yg berminat bolehlah menempah namanya di dlm thread ini. guna nama nick pun takpa. sebab saya nak tahu jumlah peserta bagi memudahkan saya menambah tempat duduk jika perlu.

jasa baik diminta agar mereka yg ingin hadir sahaja meletakkan nama. diharap tiada yg saja suka2 meletakkan nama tanpa mempunyai keinginan utk hadir.:D ( tak baik buat macam tu ):D

jika ada dari luar melaka juga ingin hadir, boleh juga meletakkan nama anda di thread ini. nama nick pun takpa.

sekian dahulu, dan kpd mod minta maaf sekali lagi kalau tersilap letak thread ini.:)cgrock

jemput hadir semua nanti dan dengarkan sendiri bagaimana strategi yg akn kami lakukan insyaallah akn berjaya menarik sehingga 4 angka kemasukan sebulan di dlam kumpulan kami.:)paid
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,515
Reaction score
43
Points
120
aku kat batu berendam ..... bleh gak p nieeeeee
 

msi9915

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
ada charge ke ni?

charge apenye, free je dtg dengar. ini taklimat perniagaan bukan seminar:D tapi kalau nak bagi apo salahnyo, kocik tapak tangan stadium hang jebat den tadahkan.:D

sila letakkan nama @ nick anda utk tempahan tempat. tq:D
 

msi9915

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
kepada anda yg inginkan peluang menjana pendapatan yg lumayan dengan tahap risiko 0% jemput hadir ke taklimat ini.tq
 

msi9915

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
jemput hadir. dengar dan buat duit.
 

msi9915

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
kalau ade yg takleh nak post kat dlm thread ni boleh mes saya 019 378 3914.

tulis nama @ nick<> hotel<> jumlah org kemudian sms ke no atas. contoh msi9915<>hotel<>3<> hantar ke 019 3783914.

jgn malu jgn segan. sudah sampai masa kita buat duit kaw2 dgn cara yg mudah dan tak menyalahi undang2. strategi yg akn menjana pendapatan yg lumayan dgn cara yg mudah.

jemput hadir semua.
 

msi9915

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2008
Messages
121
Reaction score
0
Points
10
kasi up sket sebelum log out. jemput semua dtg. tak rugi jika mengambil tahu. boleh sms, boleh letak nama dlm thread. ajak kengkawan sekali. jgn malu jgn segan. buit duit banyak2 nanti.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register