BTC USD 38,280.3 Gold USD 1,831.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kepada Peminat DJ ISMA HALIL HAMZAH.. "Versi kembalikan nostalgia"

agen14

Super Active Member
Messages
8,819
Joined
Nov 21, 2009
Messages
8,819
Reaction score
72
Points
75
zaman sekolah menengah dulu awal 90an .. selalu dengar muzik fm slot tengah malam.. esoknya turun kelas dengan mata mengantok.. sekarang ni layan kat bapakku fm.. memang best dj ni.. teringin pulak nak lepak dengan dia kat kpg mukut tu
 
Sponsored Post

BOCEH

CG Top Poster Club
gem
Messages
28,333
Paid Membership
Joined
May 8, 2009
Messages
28,333
Reaction score
78
Points
120
Ada lagi ke dia kat bapakku fm
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,430
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,430
Reaction score
22,257
Points
1,831
Awards
1
Tuduhan dadah, saya tidak seperti yang difitnah – Isma Halil..

FB_IMG_1638374909057.jpg


KUALA LUMPUR : Penyampai radio Bapakku FM, DJ Isma Halil Hamzah, meminta maaf selain menjelaskan tuduhan bersabit dadah yang dilemparkan kepadanya sebelum ini sebagai satu fitnah.

Menurut Isma, dia bersumpah dengan nama Tuhan bahawa tuduhan yang dilemparkan itu adalah tidak benar.

“Terima kasih kepada semua sahabat yang saya ada. Dan saya sihat adanya di Sungai Buloh Ini.

“Demi Allah, saya tidak seperti berita negatif yang terfitnah kepada saya.

“Maafkan saya sebab tidak ke udara lagi. Sabarlah semua sahabat. Berpisah adalah untuk bertemy lagi. Terima kasih kerana menyokong saya,”katanya.

Isma berkata demikian dalam satu nota ringkas yang diberikan kepada peguamnya, Ahmad Zaharil Muhaiyar dan Adi Zulkarnain semasa kedua-dua mereka bertemu dengan anak guamnya kelmarin.

Isma telah ditahan reman di Penjara Sungai Buloh di bawah Seksyen 39B Akta Dadah Berbahaya yang mana jika disabitkan boleh dikenakan hukuman mati mandatori.

Menurut Ahmad Zahir, Isma dituduh dan belum lagi dibicarakan mahupun disabitkan lagi untuk pertuduhan yang dikenakan.

“Berikutan itu, saya mohon semua pihak tidak menimbulkan sebarang spekulasi lagi selepas ini.

“Untuk makluman semua, sebutan di Mahkamah Majistret Jalan Duta telah ditetapkan pada 15/12/2021 untuk laporan jabatan kimia.

“Jika laporan tersebut sudah siap, maka kes akan dipindahkan ke Mahkamah Tinggi untuk perbicaraan (kes ini hanya boleh dibicarakan di Mahkamah Tinggi sahaja),” kata Ahmad Zahiril.

Sekitar September lalu, timbul dakwaan mengenai seorang penyampai radio dipercayai dirinya yang ditahan pihak polis selepas didapati memiliki dadah jenis ganja.

Menurut laporan pihak polis, suspek ditahan di kediamannya di ibu kota kerana memiliki dadah jenis ganja seberat 447.44 gram yang telah diasing-asingkan kepada 22 paket plastik.

https://www.utusan.com.my/gaya/2021/12/tuduhan-dadah-saya-tidak-seperti-yang-difitnah-isma-halil/😎
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,430
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,430
Reaction score
22,257
Points
1,831
Awards
1
Senyap2 je kes ni. Selalu pantang mesti meletup punya
 

shah_ae

Legendary Member
gem
Messages
16,505
Joined
Oct 27, 2008
Messages
16,505
Reaction score
989
Points
171
39b tu... bkn sehari dua narkotik ikut ni...
 

Penbiru

CG Top Poster Club
gem
Messages
24,550
Joined
Jan 12, 2008
Messages
24,550
Reaction score
4,075
Points
261
Awards
1
39b tu... bkn sehari dua narkotik ikut ni...
ya betul.....mau berbulan dan spy...dan nak tangkap mesti dah yakin...baru tangkap....kita tgk je lah bersalah ke tidak.....
 

TT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgem
Messages
163,430
Joined
Jan 13, 2009
Messages
163,430
Reaction score
22,257
Points
1,831
Awards
1
Org pulau tioman komen kt fb 'yang tau tu tau la'

Pastu klo ikutkan family2 je tau, polis pun xde kua statement, ada baca komen lawyer yg marah kenapa bole leak
 

akudotcom

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,145
Top Poster #4
Joined
Jun 17, 2007
Messages
22,145
Reaction score
3,195
Points
261
Awards
1
Tak bole buat apa2
Undang2 mesia

simpan botol timah lebih selamat
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register