BTC USD 39,020.1 Gold USD 1,817.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kepada Mr. Posman.....

zahiruddin

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2006
Messages
6,135
Reaction score
5
Points
65
boleh buat bisnes nie peti surat sekali dgn alamat dan no telefon tuan rumah
 
Sponsored Post

Mureqs

Active Member
Joined
Sep 6, 2010
Messages
1,087
Reaction score
2
Points
25
dia perli posmen la tu...............:eek::eek:
 

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,818
Reaction score
155
Points
123
kekadang satu hari aku dan family kat rumah... tiba2 dia dapat notis suruh collect barang kat Pejabat Pos... hangin je... nak kata rosak loceng rumah aku xder la...
 

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,958
Reaction score
639
Points
161
kekadang satu hari aku dan family kat rumah... tiba2 dia dapat notis suruh collect barang kat Pejabat Pos... hangin je... nak kata rosak loceng rumah aku xder la...

biasa kalau benda penting gitu ler encik
 

Hidier

Legendary Member
Joined
Feb 6, 2010
Messages
11,681
Reaction score
905
Points
161
kekadang satu hari aku dan family kat rumah... tiba2 dia dapat notis suruh collect barang kat Pejabat Pos... hangin je... nak kata rosak loceng rumah aku xder la...

Sama la mcm kes kt umah aku...org ada kt umah, tp dia letak gak kad soh gi amik kat pos center tu...ampeh...panggil la dulu org... :(scam:(scam
 

paje

Fun Poster
Joined
Jun 6, 2006
Messages
489
Reaction score
8
Points
20
haha..gud job n gud idea la ...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register