BTC USD 38,788.2 Gold USD 1,824.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kepada Mr. Posman.....

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
hehehe.. aku tak tau tang mana lawak @ kelakar, tp bile aku tgk pic nie, aku nak gelak je.. :))

5b920815b1.jpg
 
Sponsored Post

ah fan

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2009
Messages
8,148
Reaction score
28
Points
70
mcm posman tu kje ngn die plak..dh la suruh tolong telepon utk die..haha
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
bagus gak idea ni,
kadang2 bengang gak ngan posmen pos laju.
 

mohdridzuan®

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
11,852
Reaction score
40
Points
130
bagus gak idea ni,
kadang2 bengang gak ngan posmen pos laju.
 

smileyjawa

Active+ Member
Joined
Jan 3, 2007
Messages
3,702
Reaction score
27
Points
30
hahaha.. betul jugak.. kalo yang menghantar ada letak no phone kte kat surat tu, ape salah nya posman tu call ke..
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,884
Reaction score
51
Points
125
bagus gak idea ni,
kadang2 bengang gak ngan posmen pos laju.

ye la.. datang rumah baru hon motor dua kali pastu terus blah.. tak sempat nak kuar, bukannye takde dalam rumah.. setengah posmen ni nak keje senang je.. nak2 lagi yang muda
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
309
Points
131
Tidak dinafikan ada juga posmen yang baik dan akan call tuan rumah.
 

wak_handalan

Super Active Member
Joined
Feb 8, 2010
Messages
6,680
Reaction score
59
Points
80
kat ngan umah aku ni..sp la agak2 tuan punye umah ni :-? :-? :)) :))
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register