BTC USD 50,148.4 Gold USD 1,826.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Kenderaan lama lagi mahal insurance

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
salam warga cg, ada sape2 agen insurance kt sini. kenapa baru sekarang ada pulak loading/ premium tambahan kepada kenderaan berusia >15 thn. sebab rebet tunai ke. macam ni tak berguna dapat rebet. ingat lg lama lagi kurang .
 
Sponsored Post

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
takde agen ins kt sini ke boleh terangkan
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
agen insuran tengah cuti kot...
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
cuti la plak. heemmmm. sape2 pun boleh kalau tahu pasal ni
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
tapi nape section ko kat sini :eek: takde ejen insurans kat section ni
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
tak leh moved kan ke. tak tahu nk masuk mane
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
mmg kene rasanya sbb keta aku 16tahun kene ada tambahan skit aritu.. :D
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
nampaknye lagi lama lagi banyak. dah kurang ncd tambah yg lain lagi. insurance ni memang nk untung banyak ,
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
kena cmne smpi mahal lak?
 

achoy76

Active+ Member
Joined
Feb 27, 2008
Messages
2,706
Reaction score
70
Points
35
kena cmne smpi mahal lak?
ada plak premium tambahan untuk kete yg berusia 15thn> . dah bertahun2 kita ambil insurance dape dh makan banyak dari kite x pernah claim tapi dape kenakan pulak kita. x puas ati btul la. kalau penah claim tu takpe la.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register