To Sell Kenapa xkuar hsdpa

CG Sponsors




haikal

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
tapi kat opis,aku guna celcom gak...line 3g kuat je..full bar.tapi bila connect itnrt,xkuar hsdpa...tu yg heran..
 
Sponsored Post

sky

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2007
Messages
993
Reaction score
57
Points
20
ntah ler tak paham ngan celcom broadband ni, msalah kita cam lebih kurang je ni..

btw bro, reply kat first thread je, xyah bukak thread baru.. wat susah2 je.. hehe!
 

mr_lufias

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
619
Reaction score
0
Points
15
aku pakai elok jer... lg la dlm opis yg byk bilik... lg terkongkong..
ko tak bace bismillah kot.. eheheehe

satu cara... try cucuk port USB lain..
aku nye U-MOBILE mcm tu la perangai dier..
yg pelik port lain tak bleh... tp cucuk port tu elok lak..

celcom so far, so good.. download pn superb..
RM68 per month..
 

sky

Fun Poster
Joined
Mar 8, 2007
Messages
993
Reaction score
57
Points
20
aku pakai elok jer... lg la dlm opis yg byk bilik... lg terkongkong..
ko tak bace bismillah kot.. eheheehe

satu cara... try cucuk port USB lain..
aku nye U-MOBILE mcm tu la perangai dier..
yg pelik port lain tak bleh... tp cucuk port tu elok lak..

celcom so far, so good.. download pn superb..
RM68 per month..
dia memilih lobang juga iyer? hmm nti saya cekidaut!
 

mr_lufias

Fun Poster
Joined
Sep 17, 2008
Messages
619
Reaction score
0
Points
15
dia memilih lobang juga iyer? hmm nti saya cekidaut!
waakakakak...
skrg sume benda kene brg baik punyer bro..
'lobang' tara baik.. reject punyer..

wakakakak :eek::))
 

haikal

Fun Poster
Joined
Jan 18, 2008
Messages
337
Reaction score
0
Points
10
mf kawan,bukan niat nak buka bnyk thread tapi tepaksa,,,hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register