Kenapa Teruna Dan Dara TU Penting

CG Sponsors




tesco

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2008
Messages
344
Reaction score
2
Points
15
Zaman sekarang ni aku rasa yang Dara dan Teruna memang dah tak di pandang lagi dah kerana lebih kepada free sex, anda bagaimana.

Cuba korang pandang di sekeliling dan aku yakin serta pasti kalau korang buat survey pada 10 lelaki dan 10 perempuan ...pastinya 7 daripada mereka dah melakukan hubungan sex luar nikah...coz sekarang ni dah jadi trend dan benda-benda cam ni kebanyakkan dah tak ambik pot lagi dah.

Bila berkawan ...masing masing raba sana raba sini lepas tu mula la nafsu pun memuncak...masing masing dah tak tahan..yang si lelaki pujuk kat pompuan tu kata ...ala kita letak tepi jer kasi geli geli...lepas tu dah terlebih geli la pulak, apa lagi pujuk lagi oleh si Hero tu... ala kita masuk skit jer kat hujung domoi tu...kasi geli geli lagi...lepas tu bila dah masuk domoi tu yang si pompuan mula ngeliat ngeliat dan tak terkata apa dah..yang si lelaki plak dah 90 degree...so hilanglah dara malam tu hanya beralaskan suratkhabar lama...lepas tu mula ker rancang nak nikah...maka bulan ke bulan, tahun ke tahun , sedar sedar hero dah hilang tak leh contact...jadinya ......cian mereka dan ibubapa mereka...anda bagaimana....tak sayang ke Dara dan Teruna anda:D
 
Sponsored Post

clorox_bersih

Legendary Member
Joined
Jul 2, 2008
Messages
18,906
Reaction score
43
Points
120
Zaman sekarang ni aku rasa yang Dara dan Teruna memang dah tak di pandang lagi dah kerana lebih kepada free sex, anda bagaimana.

Cuba korang pandang di sekeliling dan aku yakin serta pasti kalau korang buat survey pada 10 lelaki dan 10 perempuan ...pastinya 7 daripada mereka dah melakukan hubungan sex luar nikah...coz sekarang ni dah jadi trend dan benda-benda cam ni kebanyakkan dah tak ambik pot lagi dah.

Bila berkawan ...masing masing raba sana raba sini lepas tu mula la nafsu pun memuncak...masing masing dah tak tahan..yang si lelaki pujuk kat pompuan tu kata ...ala kita letak tepi jer kasi geli geli...lepas tu dah terlebih geli la pulak, apa lagi pujuk lagi oleh si Hero tu... ala kita masuk skit jer kat hujung domoi tu...kasi geli geli lagi...lepas tu bila dah masuk domoi tu yang si pompuan mula ngeliat ngeliat dan tak terkata apa dah..yang si lelaki plak dah 90 degree...so hilanglah dara malam tu hanya beralaskan suratkhabar lama...lepas tu mula ker rancang nak nikah...maka bulan ke bulan, tahun ke tahun , sedar sedar hero dah hilang tak leh contact...jadinya ......cian mereka dan ibubapa mereka...anda bagaimana....tak sayang ke Dara dan Teruna anda:D
kalau ko g TESCO,pastu ko nk bli megi,
tetibe ko nmpk pek megi tu da terbukak,
ko nk bli ke :-?:-?:-?

sedangkan banyak lagi bungkusan yg masih elok..
ataupun ko jenis yg tak kisah main amik je..
ke dengan harapan,bungkusan yg da terbukak,
separuh harga :-? :)):)):)):)):)):))
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,690
Reaction score
361
Points
131
kalau ko g TESCO,pastu ko nk bli megi,
tetibe ko nmpk pek megi tu da terbukak,
ko nk bli ke
:-?:-?:-?

sedangkan banyak lagi bungkusan yg masih elok..
ataupun ko jenis yg tak kisah main amik je..
ke dengan harapan,bungkusan yg da terbukak,
separuh harga :-? :)):)):)):)):)):))
bagi free ko amik tak??? :">:">:">
 

ana_man

Freshie
Joined
Nov 11, 2008
Messages
6
Reaction score
0
Points
3
dlm hal ni kaum lelaki lebih banyak salahkn pompuan sbbnyer pompuan yg da ilang daranya senang nk cari bukti tp klu laki da penah bersama ngn sratus pompaun skali pn susah nk tau samada ada teruna lagi or tak..
 

SOUL86F

Legendary Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
dlm hal ni kaum lelaki lebih banyak salahkn pompuan sbbnyer pompuan yg da ilang daranya senang nk cari bukti tp klu laki da penah bersama ngn sratus pompaun skali pn susah nk tau samada ada teruna lagi or tak..
pasai tu pompuan kena lebih berhati2....:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register