Kenapa tali pinggang belakang kereta wajib pakai

CG Sponsors




bangzaf

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2007
Messages
14,855
Reaction score
33
Points
120
"Kaloo saya 1st time naik kapal terbang boleh pakai seat belt ini macam tara susah malu punya, apa banyak mau susah...kepala pusingkah pakai ini belakang kereta macam juga...mata ada buka pakai ini macamlah bagus...ayyoyo tambi safety first...pooorah"
 
Sponsored Post

fadel

Active+ Member
Joined
Mar 19, 2007
Messages
3,016
Reaction score
60
Points
35
yea 1st time ak nngok pic nie..kekekeke!!!
 

underscore

Legendary Member
Joined
Sep 20, 2008
Messages
11,478
Reaction score
4,238
Points
196
more safety,
dia takut kena impak kalau kapal terbang eksiden
 

MrKacanG

Super Active Member
Joined
May 24, 2008
Messages
5,061
Reaction score
31
Points
70
Haha dia ingat kapal terbang gan kereta sama kut :)):))
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,180
Reaction score
817
Points
176
dah ada dah gambau ni.... :D
 

pasu

Active Member
Joined
Jul 11, 2008
Messages
1,163
Reaction score
0
Points
20
:eek: tengok muka dia pun dah nak tergelak.. :eek::eek:
 

nqfaq

Active Member
Joined
Sep 15, 2007
Messages
1,251
Reaction score
37
Points
30
tu sbb nak pegi malaysia , nak keja kat malaysia pakat gelabah pakai sit belt takut kena saman RM300 @ RM2000 @ penjara sebulan .....giler punya gomen, ug jln bahaya berlubang angle tak betul tu diorang tak kira , tau nak saman pastu buat collection....kaya PDRM kayalah gomen
 
Sponsored Post
Top
Log in Register