Kenapa ramai yg sentap skrg bile sebut 'Malaysia Baru'?

Recommended Brokers


taurusguy1983

Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
1,376
Reaction score
62
Points
30
teringat ayat ni ..hari ni kawin tak kan esok dah beranak...ni kisah negeri pasir berdengung bukan kat malaysia...kikiki
member aku yg lurus bendul cakap macam ni dah aku bagi lempang sulungku , terus diam sampai skrang.... kat fb pon skrang share benda2 cara masak resipe , kereta dan motor ... elok la teruskan cam ni yer dak kahkahkah

b.a.b.i punya PH
 
Sponsored Post

Deen27

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2012
Messages
2,922
Reaction score
68
Points
35
Ya....Yg aku suka Malaysia baru ni, bukan aku suka PH....tp aku suka Malaysia Baru sbb skrg rakyat makin berkuasa...kerajaan skrg takut nk buat jahat ...sbb lepas ni dgn sng je kita tukar kerajaan...boleh jd next kerajaan BN memerintah,,next lg boleh jd PH balik...mana2 kerajaan akan jd takut dan berhati hati bila buat kerja
The issue is.. mungkin pandangan semua orng lain. Kerajaan sekarang takut? Yg ak nmpk bnyk je perubahan diorng wat ikut kepala sndiri.. da dekat 2 tahun. Banyak je menteri2 sembang lebat. Tngk menteri kereta terbang, menteri sukan dengan kondem melayunya, tukar referendum dan buat perubahan bnyk projek yg .. hnmmph, ntah la.

Mungkin bagi sesetengah orng perubahan ni bagus. Jual aset x strategik, lebih kebebasan kepada semua warganegara, hubungan negara dgn diplomatik negara lain. Tapi pandangan ak, apa yg dibuat kerajaan korup sebelum ni adalah lebih baik
 

Deen27

Active+ Member
Joined
Jan 25, 2012
Messages
2,922
Reaction score
68
Points
35
The issue is.. mungkin pandangan semua orng lain. Kerajaan sekarang takut? Yg ak nmpk bnyk je perubahan diorng wat ikut kepala sndiri.. da dekat 2 tahun. Banyak je menteri2 sembang lebat. Tngk menteri kereta terbang, menteri sukan dengan kondem melayunya, tukar referendum dan buat perubahan bnyk projek yg .. hnmmph, ntah la.

Mungkin bagi sesetengah orng perubahan ni bagus. Jual aset x strategik, lebih kebebasan kepada semua warganegara, hubungan negara dgn diplomatik negara lain. Tapi pandangan ak, apa yg dibuat kerajaan korup sebelum ni adalah lebih baik
Mungkin point die bro nmpk ramai yg cakap kalau camni.. kerajaan baru ni kerajaan sepenggal aje la. Tngk plak dri skop penyokong diorng.. berapa ramai yg pegang kerajaan baru ni bagus dan akan maintain pegang negara
 

opin

Active+ Member
Joined
Apr 4, 2012
Messages
2,521
Reaction score
36
Points
30
Teringat suatu ketika dulu apabila Najib beritau sebelum PRU14. "Kemenangan PH akan membangsatkan bangsa Melayu". Ramai tak pecaya malah berbangga dengan 1 undi yg mereka miliki, sekrg ternyata Najib tak menipu.
:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock.
 

lemangkebunbasri

Permanently Banned
Joined
Jun 13, 2019
Messages
1,083
Reaction score
33
Points
30
The issue is.. mungkin pandangan semua orng lain. Kerajaan sekarang takut? Yg ak nmpk bnyk je perubahan diorng wat ikut kepala sndiri.. da dekat 2 tahun. Banyak je menteri2 sembang lebat. Tngk menteri kereta terbang, menteri sukan dengan kondem melayunya, tukar referendum dan buat perubahan bnyk projek yg .. hnmmph, ntah la.

Mungkin bagi sesetengah orng perubahan ni bagus. Jual aset x strategik, lebih kebebasan kepada semua warganegara, hubungan negara dgn diplomatik negara lain. Tapi pandangan ak, apa yg dibuat kerajaan korup sebelum ni adalah lebih baik
Menteri sembang lebatt tu aku setuju.

Teringat Kulasegaran, MELAYU JUGA PENDATANG.
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
12,278
Reaction score
280
Points
131
Mungkin point die bro nmpk ramai yg cakap kalau camni.. kerajaan baru ni kerajaan sepenggal aje la. Tngk plak dri skop penyokong diorng.. berapa ramai yg pegang kerajaan baru ni bagus dan akan maintain pegang negara
Ko mmg nk quote post sendiri ke?
 

kainlangsir

Legendary Member
Joined
Jul 24, 2006
Messages
12,377
Reaction score
228
Points
123
ada jugak menteri bagus...macam rina tu pon buat keje... zuraida pon ok. menteri pengangkutan bagi cermin gelap..menteri tenaga bagi turun harga internet..menteri pelajaran bagi kasut hitam...kiki....lain2 menteri mmg cap ayam..nasib baik tun tu cerdik dan cergas..kalu dpt anwar mmg kayu le..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register